На Дніпропетровщині чоловік задушив знайомого

Поліцейські Кривого Рогу повідомили про підозру 37-річному чоловіку, який задушив знайомого та втік. Після скоєння злочину зловмисник переховувався від правоохоронців у Львівській області. Проте протягом доби його розшукали та затримали правоохоронці.

20 травня до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка в одній із квартир у Тернівському районі міста. Як зʼясували правоохоронці відділення поліції №5 Криворізького районного управління поліції, між двома чоловіками виник конфлікт, в ході якого підозрюваний задушив сорочкою 49-річного потерпілого та втік.

Завдяки спільній та злагодженій роботі з підрозділами іншої області, співробітниками кримінального аналізу, оперативниками та слідчими відділення поліції №5, зловмисника було виявлено у м.Львів та доставлено у м.Кривий Ріг.

Фігуранта затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

21 травня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинений злочин затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *