Двейн Джонсон зіграє знаменитого рестлера у байопіку The Smashing Machine

Кіностудія A24 поділилася першим поглядом на Двейна Джонсона у ролі чемпіона UFC Марка Керра у фільмі режисера Бенні Сафді The Smashing Machine. Актора добряче загримували (мабуть, вся справа у волоссі), тому з першого погляду його й не впізнати.

На єдиному доступному кадрі актор і колишній рестлер сидить у кутку рингу під час бою. До Джонсона та його тренерів внизу у куті кадру приєднується його колега по “Круїзу у джунглях” Емілі Блант, яка грає дружину Керра Давн Стейплз.

The Smashing Machine ознаменує режисерський сольний повнометражний дебют Бенні Сафді після його творчого розриву зі старшим братом Джошем і розповість про шлях Керра як професійного бійця та його боротьбу зі зловживанням психоактивними речовинами. Дата випуску ще не оголошена, але це буде 2025 рік.

У часи активної бійцівської кар’єри Керр був дворазовим чемпіоном UFC у важкій вазі, переможцем турніру World Vale Tudo Championship і учасником PRIDE FC. Як борець він був чемпіоном NCAA у дивізіоні I й навіть забрав додому медалі на Кубку світу та Панамериканських іграх.

Двейн Джонсон взявся за цю роботу, тому що хотів показати, що він здатен виконувати глибокі драматичні ролі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *