Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Huffpost.
Експерти назвали п’ять видів м’яса, які настійно рекомендують купувати не в супермаркеті, а в суто м’ясній крамниці.
М’ясник Луїс Мата сказав, що такий фарш постачають попередньо подрібненим із великих м’ясопереробних підприємств, де використовують суміш різних відрубів – і не обов’язково найкращих.
Цей процес може зіпсувати смак і якість м’яса. Також вони відзначають підвищений ризик зараження різними харчовими захворюваннями.
А спеціалізовані м’ясні крамниці закуповують м’ясо в невеликих постачальників, тож вони знають, як обробляють м’ясо і що саме входить до складу кожного фаршу.
Все частіше в супермаркетах пропонують “свіжу” рибу та молюсків. Однак м’ясники наголошують, що таке твердження викликає сумніви, якщо тільки ви не купуєте їх у магазині, розташованому дуже близько до водойми.
Якщо відвідування спеціалізованого рибного магазину неможливе, то краще купувати заморожені морепродукти, тому що більшість заморожених морепродуктів обробляють і заморожують на судні, щоб зберегти свіжість.
Витриману яловичину люблять м’ясоїди за її ніжну текстуру і насичений смак.
За словами м’ясника Річа Сільвермана, у супермаркетів немає часу, обладнання та можливостей для правильного старіння м’яса. Його зазвичай витримують методом “вологого старіння”, і під час приготування волога розпарює м’ясо зсередини, роблячи його жорстким.
Відруби м’яса, що продаються на кістці, – чудове рішення для ароматного тушкування, а кістки, що залишилися, можна використовувати для приготування домашнього бульйону.
Однак м’ясо з кістками, що продається в м’ясних відділах супермаркетів, має тенденцію псуватися швидше, ніж безкісткові продукти. Присутність кісток впливає на pH м’яса, що може призвести до неприємного запаху, а іноді й до зміни кольору.
У м’ясних вітринах супермаркетів немає точного дотримання температурного режиму, і запаковане м’ясо може пролежати там понад добу.
У супермаркетах можна часто побачити печінку, нирки, а також паштети домашнього приготування. Власниця м’ясного магазину Розанжела Теодоро заявляє, що ніколи не купить паштет у супермаркеті, оскільки для їх правильного приготування потрібне спеціальне обладнання і досвід.
Таким чином вони прагнули дестабілізувати ситуацію в країні. Служба безпеки викрила групу "громадських активістів", які…
Криворізькі поліцейські затримали двох чоловіків під час збуту наркотиків. У підозрюваних правоохоронці вилучили сліп-пакети, ємкості…
У Кривому Розі на вулиці Січеславській чоловік на підпитку впав у яму, яку викопала "Теплоцентраль"…
"1+1 Україна" спільно з FILM.UA Group працюють над продовженням одного з найпопулярніших серіалів про медиків.…
Криворізькі поліцейські викрили шахрая. Фігурант розповів жінці, нібито її чоловік потрапив у російський полон, а він…
Шахраї публікують на платформі онлайн-оголошень об’яву про продаж будь-чого, зазвичай фото товару - крадене з…