Психологи провели тренінг для поліцейських Кам’янського

Психологічна готовність до дій в екстремальних умовах: фахівці провели тренінгове заняття для поліцейських Кам’янського.
Під час тренінгу правоохоронці навчилися долати наслідки стресових ситуацій, опанували ефективні методики самовідновлення та відпрацювали алгоритм дій, направлений на миттєву та ефективну реакцію на події.
25 травня з метою реалізації проєкту «Пункт психологічних практик» поліцейська психолог Анастасія Бєлоус та інструктор з особистої безпеки тренінгового центру Станіслав Зелінський провели тренінгове заняття для поліцейських Кам’янського районного управління поліції.
Під час зустрічі психолог розповіла поліцейським, як берегти своє ментальне здоров’я та оточуючих. Роз’яснила, як реагувати на стрес та надала поради, як необхідно відновлювати психологічну стійкість, щоб бути весь час в ресурсі і показувати приклад іншим.
«Отримані під час тренінгу навички стануть учасникам в нагоді при здійсненні професійної діяльності та сприятимуть їхньому швидшому емоційному і психологічному відновленню», – переконана поліцейська психологіня.
З інструктором тренінгового центру правоохоронці відпрацювали тактичні навички, спрямовані на підвищення рівня готовності до дій в умовах надзвичайних ситуацій. Також фахівець моделював різні екстремальні ситуації, в яких потрібно було діяти злагоджено, швидко та професійно.
«Від психологічного стану поліцейського буде залежати успішність виконання тактично-оперативних завдань, його власна безпека і безпека громадян», – зазначає інструктор тренінгового центру.
Програма тренінгу була насичена різноманітними інтерактивними вправами та методиками самовідновлення.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *