На Камʼянському водосховищі поліцейські спіймали браконьєрів з раками

З початку травня правоохоронці вилучили 108 кілограмів риби, яка здобута незаконним шляхом та 10 жилкових сіток. Сума збитків становить понад 270 тисяч гривень.

Щороку у весняно-літній період працівники сектору водної поліції Дніпровського районного управління поліції проводять рейди, спрямовані на запобігання правопорушень на водних об’єктах у період нерестової заборони в місті Дніпро та області.

Під час відпрацювання акваторії Камʼянського водосховища працівники водної поліції спільно з інспектором рибоохоронного патруля попередили незаконний вилов раків та вилучили 8 «раколовних сіток» і незаконне знаряддя лову – «ятір». Живих раків правоохоронці випустили у воду та склали відповідні акти. Поліцейські попередили збитки на суму майже 100 тисяч гривень.

У травні за незаконний вилов риби поліцейські встановили 8 порушників. За фактами незаконного зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом відкриті кримінальні провадження. Слідчі дії у справах тривають.

Поліцейські міста закликають бути відповідальними і дотримуватися правил рибальства під час нересту. У разі їх порушення передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. Про будь-які факти незаконного рибного промислу просимо громадян повідомляти до поліції за номером «102».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *