Молодь Кам’янського здобула нагороду у столиці

Центр молодіжних ініціатив Кам’янського здобув нагороду в рамках другого Загальнонаціонального конкурсу з відкритого врядування.
28 травня директорка Центру молодіжних ініціатив Катерина Боровик взяла участь у важливій діалоговій платформі в рамках Тижня відкритого врядування, що проходив з 27 по 31 травня. Захід був присвячений ролі відкритого врядування у розвитку стійких органів місцевого самоврядування
На заході представники органів влади різних рівнів:
– Оцінили досягнення України у впровадженні принципів відкритого врядування;
– Розробили шляхи посилення співпраці між місцевим і центральним рівнями з цього питання;
– Відзначили нові громади, які приєдналися до програми “Відкритий Уряд – місцевий рівень”;
– Поділилися успішними практиками залучення громадян до процесів прийняття рішень на місцевому рівні.
Під час заходу відбулося нагородження учасників другого Загальнонаціонального конкурсу з відкритого врядування, де Центр молодіжних ініціатив Кам’янського отримав нагороду за впровадження проекту “Лідери змін” від Асоціації міст України. Мета проекту – підвищити рівень громадянської активності та залученості молоді до прийняття рішень.
“Інноваційність програми «Лідери змін» полягає в тому, що вона повністю позбавлена лекцій і побудована на прямому спілкуванні молоді з представниками влади.
Упродовж програми учасники та учасниці розробляли та презентували владі молодіжні проєкти, які в подальшому отримали ресурсну підтримку профільних департаментів для їх реалізації та вже втілені в життя. Неочікуваним стало те, що окрім учасників користь отримали і самі представники та представниці місцевої влади, зруйнувавши свої стереотипи про пасивність молоді та її неготовність до розвитку.” – зазначила Катерина
ЦМІ дякує міському голові Андрію Білоусову за співпрацю та підтримку молоді громади!
Центр молодіжних ініціатив продовжує активно працювати над залученням молоді до процесів прийняття рішень!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *