8 найцікавіших серіалів червня (відео)

Червень обіцяє бути багатим на нові серіали: на нас чекає друга частина третього сезону “Бріджертонів”, серіал про творчий шлях Карла Лагерфельда та другий сезону “Дому Дракона”.

“Квіні”

Квіні Дженкінс — 25-річна британка з Ямайки, яка мешкає в південному Лондоні, живе між двома культурами, але не вписується в жодну. Після розставання зі своїм бойфрендом вона розуміє, що задля того, аби почати нове життя, мусить зрозуміти, хто вона є. “Квіні” засновано на однойменному бестселері письменниці Кендіс Карті-Вільямс, який у 2020-му здобув нагороду British book of the year.

7 червня

“Фантасмас”

Найоригінальніший серіал у нашому списку — “Фантасмас”, який розповідає про юнака Хуліо Торреса (його грає сам комік та актор Хуліо Торрес, який і придумав цей серіал), що вирушає на авантюрну прогулянку Нью-Йорком у пошуках дорогоцінної сережки з устріци. У процесі він знайомиться з дивними персонажами, які населяють це місто, та рефлексує про самотність у великому місті.

7 червня

“Гітлер і нацисти. Зло на лаві підсудних”

Документальний серіал британського режисера Джо Берлінгера досліджує шокуюче піднесення та падіння Гітлера та його прихильників, якому сприяла кампанія, що її підживлювали пропаганда, цензура та антисемітизм. Побудований на книгах та документах журналіста Вільяма Р. Ширера, зокрема на його книзі “Розквіт і падіння Третього Рейху”, 1250-сторінковій історії Гітлера та його режиму, яка розійшлася мільйонами примірників по всьому світу. Ширер був одним із останніх західних журналістів, які покинули Німеччину, і зробив це лише наприкінці 1940 року, більше ніж через рік після початку Другої світової війни. Він описав прихід Гітлера до влади з першого ряду.

7 червня

“Стати Карлом Лагерфельдом”

Найочікуваніший модний серіал літа розповість про творчий шлях Лагерфельда, його розвиток як дизайнера. Історія починатиметься в 1972 році, а окрім самого Карла ми побачимо на екрані й інших героїв модної індустрії того часу — від Габі Аг’єн, засновниці бренду Chloé, до Іва Сен-Лорана — одного з головних суперників Карла. У 1972 році Карлу Лагерфельду виповнюється 38 — він ще не носить своєї культової зачіски і невідомий широкому загалу. Модельєр закохується в амбітного денді Жака де Башера і намагається боротися зі своїм споконвічним суперником Івом Сен-Лораном, підтримуваним бізнесменом П’єром Берже”, — йдеться у синопсисі до серіалу, який очікують усі фанати Карла.

У ролі Карла Лагерфельда — німецький актор Даніель Брюль.

7 червня

“Презумпція невинуватості”

Прокурор стає головним підозрюваним у вбивстві одного зі своїх колег — що ж, такого короткого опису цілком достатньо, аби заінтригувати глядача. Особливо якщо харизматичного прокурора грає Джейк Джилленгол. “Презумпція невинуватості” — юридичний мінісеріал лауреата одинадцяти премій “Еммі” Девіда Е. Келлі (“Велика маленька брехня”), знятий за мотивами однойменного роману Скотта Туроу 1987 року.

14 червня

“Бріджертони”

Довгоочікуваний третій сезон “Бріджертонів” розбили на дві частини: перша вийшла у травні, а другу очікуємо в червні. Нагадаємо, що у центрі нових серій — роман між Пенелопою Фезерінгтон і Коліном Бріджертоном. Друга частина розпочнеться після вельми ефектного завершення першої, і глядачі в очікуванні, адже ми знаємо, що між Пенелопою та Коліном є один важливий секрет, який неодмінно спричинить розрив між закоханими. Щоб дізнатися, якою буде ця напруга — і як Полін, як прозвали дует Пенелопи та Коліна, з нею впорається, — дочекаємося нових серій.

13 червня

“Дім Дракона”, сезон 2

Довгоочікуваний другий сезон “Дому Дракона” розповідатиме про Танок Драконів — громадянську війну у вигаданому королівстві Вестерос. Нагадаємо, що в першому сезоні показані витоки конфлікту, а в другому буде змальовано його розвиток — масштабні та кровопролитні дії за участю драконів, які охопили всю країну. За словами шоураннера Раяна Кондала, другий сезон буде більш видовищним та динамічним

16 червня

“Ведмідь”, сезон 3

Справжній гіт останніх двох років, серіал “Ведмідь” про харизматичного шефа чиказького ресторану Кармі, повертається з третім сезоном. У ньому побачимо головних зірок — це Джеремі Аллен Вайт, Айо Едебірі, Ебон Мосс-Бакрак, Еббі Елліотт, Лайонел Бойс, Ліза Колон-Зайас і Метті Метісон. Про сюжет поки відомо мало: зокрема, те, що Кармі та команда працюватимуть над розвитком нового ресторану, який вони урочисто відкрили наприкінці минулого сезону. Також продюсери анонсують, що герой матиме справу з наслідками своїх дій у попередніх серіях. Натомість у глядачів залишилося багато питань: чи є щось між Кармі та Сідні, чи вони насправді, як нам постійно кажуть актори та творці шоу, лише друзі. Можливо, це так, але сцена між парою під столом у дев’ятому епізоді минулого сезону мала більше сексуального напруження, ніж будь-яка інша за весь серіал…

27 червня

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *