Categories: Культура

У Кам’янському змагалися найкращі танцювальні колективи

1 червня  у приміщенні Кіноконцертного залу “МИР” відбувся Відкритий фестиваль з хореографічного мистецтва SUMMER WOW-FEST, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.  У цьому грандіозному танцювальному марафоні, який почався з самого ранку взяли участь понад 25 кращих танцювальних колективів міста!

Цей фестиваль проводиться вже вп’яте і другий рік поспіль на саме на сцені ККЦ “МИР”. У цьогорічному заході взяли участь професійні танцювальні колективи міста: школи та студії, які мають багаторічну історію і чимало престижних національних і міжнародних нагород. Тож кожна нова команда, яка ввіходила на сцену одразу ж «заряджала» зал неймовірною позитивною енергією. Тому цього дня в залі було спекотно у прямому (бо перший день червня виявився дійсно жарким) і переносному сенсі. Про це пише сайт “Культура сьогодні”.

Сьогоднішній фестиваль став своєрідним фіналом минулого навчального року і всі учасники намагалися повною мірою продемонструвати те, чому вони навчилися за минулий рік.

За кількістю учасників, за масштабом та за рівнем підготовки це перші такі наші змагання. Ідея фестивалю виношувалась достатньо довго і ми дуже раді, що нам вдалося реалізувати всі наші плани. Хотілось об’єднати найкращі танцювальні традиції нашого міста, запросити всіх бажаючих, щоб всі колективи змогли показати себе і свою майстерність. І у якості майданчика вирішила обрати саме кіноконцертний зал “МИР”, бо тут є всі умови для проведення такого заходу, – каже організатор змагань, Художній керівник і тренер Студії сучасної хореографії “Стиль життя” Анастасія Колесник.

Всі учасники фестивалю були розділені на дві групи віком. У першому боці зранку виступали діти від 3 до 10 років. А після обід змагатися почали вже дорослі танцівники, віком до 18 років.

Виступи учасників фестивалю оцінювало професійне журі у складі керівників-педагогів відомих танцювальних  шкіл-студій з Києва, Кропивницького та Дніпра. Найкращі з кращих отримали свої заслужені нагороди: кубки, медалі та грамоти. Проте можна зазначити, що кожен колектив, кожен учасник, який цього дня виходив на сцену однозначно заслуговує на найвищі оцінки та бурхливі оплески, якими глядачі супроводжували їх виступи, головний цьому доказ.

Margaret

Recent Posts

В школах Кам’янського працюють офіцери поліції (відео)

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов В школах Кам’янського дітей захищають представники поліції. Сьогодні…

8 години ago

На Дніпропетровщині дерево роздавило металевий гараж

У Кривому Розі, на вулиці Степана Тільги, високе дерево, не витримавши поривів вітру, впало та…

11 години ago

Гурт “Океан Ельзи” випустив пісню та кліп про Мукачево (відео)

Гурт "Океан Ельзи" 17 вересня випустив пісню та кліп "Мукачево". Це перший сингл з їхнього…

12 години ago

У музеї Кам’янського запрацювала нова виставка

Днями в музеї історії міста Кам’янське відкрилася виставка "Епоха. Людина. Портрет", на якій представлена творчість…

12 години ago

У Кам’янському нагородили учнів мистецьуої школи №2 (відео)

На урочистому заході побував мер Андрій Білоусов. "Сьогодні відвідав мистецьку школу №2. Вручив дипломи і…

12 години ago

У Кам’янському 19 та 22 вересня вимикатимуть світло: адреси

АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: У зв'язку з виконанням профілактичних робіт відбудеться тимчасове припинення електропостачання…

12 години ago