Рецепт дня: Найніжніший яблучний пиріг

Цей пиріг готується з сиру та яблук, і виходить настільки ніжним, що його навіть можна не жувати, а ось так кладеш шматочок у рот, а він прямо розтанув, як солодка повітряна вата! Ну і класика жанру яблука із сиром — адже це не тільки смачно, а й дуже корисно. Особливо діткам такий десерт припаде до смаку.

Цей пиріг зовсім не схожий на шарлотку, адже тісто далеко не бісквітне. Смак його неможливо ні з чим порівняти, треба лише спробувати.

Інгредієнти
сир кисломолочний – 250 грам; яйця – 2 штуки; цукор – 3 столові ложки; сіль – щіпка; сметана – 0,5 склянки; борошно – 3 столові ложки.
Начинка:

Яблука – 2 штуки; вершкове масло – 2 столові ложки; цукор – 1 столова ложка.

Приготування
1. Яблука очистіть і наріжте часточками.
2. Візьміть глибоку сковороду, у якій можна буде запекти пиріг. Поставте на вогонь, додайте вершкове масло і обсмажте на ньому яблука, присипані цукром. По 4 хвилини з кожного боку.
3. Для тіста перетріть сир з цукром і яйцями, додайте сметану і борошно, добре перемішайте. Розпушувач для цього рецепту не потрібний!
4. Викладіть тісто на яблука і потримайте хвилинку на вогні.
5. Потім відправте пиріг у розігріту до 200 ° С духовку і запікайте до готовності.
Подавайте пиріг, коли охолоне. І будьте готові до того, що завтра у вас не залишиться ні шматочка! Він справді дуже смачний!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *