Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Салат із кабачків із плавленим сиром

На те, щоб подати до столу розкішну закуску, не потрібно витрачати багато часу. Наріжте пару овочів кубиком і додайте плавлений сир для ніжності смаку. 15 хвилин – і апетитне блюдо готове! Ароматний салат із кабачків із плавленим сиром можна презентувати гостям.

Для отримання максимально смачного результату рекомендуємо приготувати спеціальну заправку. Вам знадобляться кілька зубчиків часнику, олія, гірчиця в зернах і, звичайно ж, сметана. Поєднавши всі ці інгредієнти, ви отримаєте ідеальну добавку до такої страви.

Щоб салат мав чудовий смак, радимо брати молоді овочі. Адже вони мають ще дуже тонку шкірку, яку не доведеться видаляти перед початком приготування.

Складові
Кабачок 2 шт., Плавлений сир 2 шт., Петрушка 0,25 пуч., Кріп 0,25 пуч., Діжонська гірчиця 1 ст. л.,  Сіль за смаком, Чорний перець (мелений) за смаком, Сметана 3,5 ст. л., Соняшникова олія 1 ст. л. , Часник 2 зуб.

Приготування
1. Добре промийте кабачки. Видаліть плодоніжки. Наріжте їх дрібним кубиком. Перекладіть овочі у глибоку ємність. Залийте нарізані кабачки киплячою водою.

2. Додайте трошки солі і перемішайте. Залишіть кабачки на 10 хвилин при кімнатній температурі. Натріть на тертці плавлені сирки. Промийте петрушку та кріп. Обсушити їх. Дрібно наріжте зелень.

3. Приготуйте заправку. Очистити часник. Пропустіть через прес. Додайте часник до сметани. Посоліть і поперчіть. Додайте гірчицю в зернах та олію. Змішайте всі інгредієнти до однорідності.
4. Відкиньте кабачки на сито. Зачекайте, доки стече вся вода. Перекладіть кабачки в миску. Додайте до них плавлений сир, зелень та сметанну заправку. Ретельно перемішайте. Готово!
За бажанням ви можете заправити салат із кабачків майонезом. Але попереджаємо, що пікантна заправка зі сметани з гірчицею надає цій страві фантастичного смаку. До того ж така закуска виходить менш калорійною, ніж з майонезом.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, вручили стипендії (відео)

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Щорічно у Кам’янському призначається стипендія виконавчого комітету міської…

2 години ago

Кам’янчанок запрошують для участі в освітній програмі “Зростай 2.0”

Департамент муніципальних послуг та регуляторної політики Кам’янської міської ради інформує, що в рамках проєкту Good…

5 години ago

Кам’янське втратило захисника

Сумну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "11 вересня внаслідок ворожого обстрілу, виявивши стійкість та мужність…

6 години ago

Кам’янські спортсмени стали призерами чемпіонату Європи з кіокушин-кан карате

7 та 8 вересня в Румунії пройшов Чемпіонат Європи з кіокушин-кан карате OPEN KYOKUSHIN-KAN EUROPEAN…

6 години ago

Кам’янське долучиться до Всесвітнього дня прибирання

20 вересня Кам’янське, як і вся Україна, традиційно долучиться до всесвітнього дня прибирання. Основна мета – формування…

7 години ago

У День міста в Кам’янському народився один малюк

Породіллю привітав міський голова Андрій Білоусов. "Щороку вітаємо матусь, які народили немовлят у День міста.…

7 години ago