На Кам’янське насувається негода і незначне похолодання

У середу, 5 червня, в Україні буде негода – грози та шквали у низці областей. Синоптики оголосили І рівень небезпеки. Дощові хмари сунуть і в бік Кам’янського. Опадів варто очікувати вже сьогодні опівночі.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища, які охоплять практично всю територію країни. Лише у Херсонській і Запорізькій областях не буде негоди у середу.

“5 червня в Україні, крім більшості районів південного сходу та півдня, грози. Вдень у більшості районів Лівобережжя подекуди град та шквали 15-20 м/с”, – йдеться у повідомленні.

У Кам’янському невеликий дощ пройде вже вночі 5 червня. Протягом дня погода буде хмарною, з проясненням. Вдень повітря прогріється до 31 градусу. Після обіду знову слід чекати грози, яка триватиме не більше години.

У четвер, 6 червня, денна температура стане дещо приємнішою – +28 градусів. Опадів не очікується.

У п’ятницю, 7 червня, вдень буде сонячно, до +28. Можливі пориви вітру до 47 км/год.

У суботу, 8 червня, у Кам’янському збережеться сонячна погода, вдень до +29 градусів. Вночі +25.

У неділю, 9 червня, кам’янчанам варто ховатися від спеки та прямувати до водойми – вдень повітря знову прогріється до +31.

Наступний тиждень розпочнеться зі ще більшої спеки – денні показники сягатимуть +34 градусів. Проте із середини тижня циклон принесе дощі та похолодання до +20-23.

В Україні 5 червня буде сильна негода. / Фото: Укргідрометцентр

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *