Pixar показали фінальний трейлер мультфільму “Думками навиворіт 2” (відео)

Студія Pixar представила фінальний трейлер мультфільму “Думками навиворіт 2” (Inside Out 2), який вийде в кінотеатрах 14 червня. Відео опубліковано на сторінці студії на Youtube.

“Фільм “Думками навиворіт 2″ від Disney та Pixar виходить на екрани кінотеатрів всього через 10 днів, запрошуючи глядачів зазирнути у свідомість новоспеченого підлітка Райлі”, – йдеться в описі трейлеру.

У сиквелі головний герой Райлі стає підлітком, і до вже знайомих емоцій Радості, Печалі, Страху, Гніву та Гидливості приєднуються нові емоції: Тривожність, Заздрість, Нудьга та Збентеження.

Режисером фільму виступив Келсі Манн, який раніше працював над “Хорошим динозавром”, а Мег ЛеФов написала сценарій другої частини, вона ж працювала і над оригіналом.

До акторського складу увійшли Емі Полер (Радість), Філліс Сміт (Смуток), Льюїс Блек (Злість), Тоні Гейл (Страх), Ліза Лапіра (Гидливість), а також новачки в особі Маї Гоук (Тривога), Айо Едебірі (Заздрість), Адель Екзаркопулос (Хандра) та Пол Волтер Гаузер (Сором).

Як відомо, перша частина мультфільму, яка вийшла у 2015 році, отримала премію “Оскар” за найкращий оригінальний сценарій та як найкращий анімаційний повнометражний фільм.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *