Ми пропонуємо до вашої уваги рецепт домашнього супу із зеленим горошком та м’ятою швидкого приготування, який однозначно урізноманітнить тижневий раціон вашої родини. Незвичайно, ситно та легко.
Напевно, ви варили суп зі свіжим або замороженим зеленим горошком. А як щодо м’ятних ноток? Спробуйте!
Складові
1,5 л води, 250 г замороженого чи свіжого зеленого горошку, 3 картоплини, 1 велика цибулина, 1 зубчик часнику, кілька гілочок м’яти, 30 г вершкового масла, 100 мл вершків жирністю 10%, сіль за смаком.
Приготування
1. Доведіть воду в каструлі до кипіння, опустіть у неї картоплю, очищену і нарізану невеликими кубиками, варіть 10 хвилин.
2. Вершкове масло розтопіть на сковороді, обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору. Відправте цибулю в каструлю, додайте горошок, варіть на середньому вогні 10 хвилин. На цьому етапі посоліть суп за смаком.
3. Влийте вершки, додайте подрібнений часник, дрібно нарізані листочки м’яти, доведіть суп до кипіння, зніміть з вогню.
Сьогодні, 2 квітня, в адмінбудівлі ДЮФШ "Надія" відбулось жеребкування "Кубку відкриття футбольного сезону" (пулька по…
У містян правоохоронці вилучили марихуану та метамфетамін. 5 березня дізнавачі Кам`янського районного управління поліції провели…
В Україні стало прохолодно. Втім, температура повітря опуститься ще. Ба більше - може повернутися навіть мокрий сніг.…
У квітні 2024 року на базі Центру надання адміністративних послуг м.Кам’янського розпочав свою роботу Центр…
1 травня у прокат вийде сімейне комедійне фентезі "Чарівний годинник". Одну з головних ролей уу…
Сигнали будуть лунати там, де безпосередньо є загроза застосування ворогом зброї. Про це повідомив голова…