Ми пропонуємо до вашої уваги рецепт домашнього супу із зеленим горошком та м’ятою швидкого приготування, який однозначно урізноманітнить тижневий раціон вашої родини. Незвичайно, ситно та легко.
Напевно, ви варили суп зі свіжим або замороженим зеленим горошком. А як щодо м’ятних ноток? Спробуйте!
Складові
1,5 л води, 250 г замороженого чи свіжого зеленого горошку, 3 картоплини, 1 велика цибулина, 1 зубчик часнику, кілька гілочок м’яти, 30 г вершкового масла, 100 мл вершків жирністю 10%, сіль за смаком.
Приготування
1. Доведіть воду в каструлі до кипіння, опустіть у неї картоплю, очищену і нарізану невеликими кубиками, варіть 10 хвилин.
2. Вершкове масло розтопіть на сковороді, обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору. Відправте цибулю в каструлю, додайте горошок, варіть на середньому вогні 10 хвилин. На цьому етапі посоліть суп за смаком.
3. Влийте вершки, додайте подрібнений часник, дрібно нарізані листочки м’яти, доведіть суп до кипіння, зніміть з вогню.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Тривають роботи з відновлення пошкодженої ділянки залізобетонного колектора.…
Контррозвідка Служби безпеки України затримала 20-річну мешканку Синельниківського району, яка збирала координати для підготовки ракетно-бомбових,…
У селі Роздільнянського району прикордонники зупинили Peugeot, який їхав в бік кордону з Молдовою. У…
У 2025 році в Україні зафіксували 35 471 борг по заробітній платі. Дніпропетровська область посіла…
Кінокомпанія A24 випустила перший трейлер спортивної трагікомедії "Марті Найкращий" (Marty Supreme), головну роль в якій виконав…
У Хмельницькому з 10 по 18 серпня проходив чемпіонат України з боксу серед юнаків та…