У Кам’янському чоловіка вдарило струмом

Про це  розповіла завідувачка Кам’янської станції обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса Биданцева.

“Виробнича травма. 31.05. о 16:03 до центральної обласної диспетчерської 103 надійшов виклик із м. Камʼянське про ураження електричним струмом чоловіка. Вже через 4 хвилини на місце виклику прибула бригада Камʼянської станції Центральної підстанції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (генеральний директор Радій Шевченко) у складі з лікарем Стельмах Наталією, фельдшером Кушнір Юлією і водієм Петренко Ігорем.

По прибуттю зʼясовано, що при виконанні роботи чоловіка 52 років ударило струмом напругою 6000 вольт. Чоловік знаходився без свідомості і після обстеження відразу розпочато надання екстреної медичної допомоги в повному обсязі. Уже по прибуттю до Камʼянської ЛШМД свідомість відновилась і постраждалого з діагнозом: «Електротравма. Електричні опіки обличчя, верхніх кінцівок, спини ІІ ст. 20%» госпіталізовано до реанімаційного відділення. Бригада спрацювала швидко і злагоджено. Дякуємо Вам”, – зазначила Биданцева.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *