Чудовий початок дня з ароматною турецькою баницею. Цей ніжний десерт, що просто тане у роті, підкорить будь-якого ласунчика. Подайте його з чашкою кави або чаю і приємний сніданок вам гарантовано.
ІНГРЕДІЄНТИ
тісто філо – 500 г, масло вершкове – 100 г, яйця – 3 шт., цукор – 100 г, сіль – 0,5 ч.л., цукрова пудра – 3 ст.л., молоко – 500 мл ,ваніль – 2 г.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Кожен лист тіста філо змастити розтопленим вершковим маслом і згорнути равликом, потім викласти рядами у форму.
2. Випікати листи тіста до готовності в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів, 30 хв.
3. За цей час приготувати заливку молочної баниці. Яйця збити з цукром, до них додати сіль, ваніль та молоко.
4. Готові листи тіста залити молочною сумішшю і знову повернути в духовку на 15-20 хвилин.
Готову турецьку молочну баницю зі смачною заливкою прикрасити цукровою пудрою.