ІНГРЕДІЄНТИ
тісто філо – 500 г, масло вершкове – 100 г, яйця – 3 шт., цукор – 100 г, сіль – 0,5 ч.л., цукрова пудра – 3 ст.л., молоко – 500 мл ,ваніль – 2 г.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Кожен лист тіста філо змастити розтопленим вершковим маслом і згорнути равликом, потім викласти рядами у форму.
2. Випікати листи тіста до готовності в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів, 30 хв.
3. За цей час приготувати заливку молочної баниці. Яйця збити з цукром, до них додати сіль, ваніль та молоко.
4. Готові листи тіста залити молочною сумішшю і знову повернути в духовку на 15-20 хвилин.
Готову турецьку молочну баницю зі смачною заливкою прикрасити цукровою пудрою.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Тривають роботи з відновлення пошкодженої ділянки залізобетонного колектора.…
Контррозвідка Служби безпеки України затримала 20-річну мешканку Синельниківського району, яка збирала координати для підготовки ракетно-бомбових,…
У селі Роздільнянського району прикордонники зупинили Peugeot, який їхав в бік кордону з Молдовою. У…
У 2025 році в Україні зафіксували 35 471 борг по заробітній платі. Дніпропетровська область посіла…
Кінокомпанія A24 випустила перший трейлер спортивної трагікомедії "Марті Найкращий" (Marty Supreme), головну роль в якій виконав…
У Хмельницькому з 10 по 18 серпня проходив чемпіонат України з боксу серед юнаків та…