ІНГРЕДІЄНТИ
тісто філо – 500 г, масло вершкове – 100 г, яйця – 3 шт., цукор – 100 г, сіль – 0,5 ч.л., цукрова пудра – 3 ст.л., молоко – 500 мл ,ваніль – 2 г.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Кожен лист тіста філо змастити розтопленим вершковим маслом і згорнути равликом, потім викласти рядами у форму.
2. Випікати листи тіста до готовності в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів, 30 хв.
3. За цей час приготувати заливку молочної баниці. Яйця збити з цукром, до них додати сіль, ваніль та молоко.
4. Готові листи тіста залити молочною сумішшю і знову повернути в духовку на 15-20 хвилин.
Готову турецьку молочну баницю зі смачною заливкою прикрасити цукровою пудрою.
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…
У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…
Водій фури, порушивши правила обгону на перехресті, спровокував дорожньо-транспортну пригоду, через яку загинув водій ВАЗ.…