Кам`янчанам нагадали про безпечний відпочинок на воді

Поліцейські Кам`янського нагадують батькам про необхідність належним чином пильнувати за дітьми.

Не відпускайте діточок самих та застерігайте від самостійного купання, адже один необережний крок може коштувати дитині життя

🔸 ️Якщо ви дозволяєте дітям старшого шкільного віку та підліткам відвідувати  водойми без нагляду то вони повинні знати правила поведінки на воді і пам’ятати, що навіть той, хто добре плаває, повинен суворо дотримуватися техніки безпеки на воді.
‼️Будьте вкрай обережні на воді та запамя`тайте!

🔸️ Відпочинок на воді допускається тільки у спеціально відведених місцевими органами влади та обладнаних для цього місцях, купатися краще там, де є рятувальні служби. Безпечніше відпочивати на воді у світлу частину доби. Купатися дозволяється в спокійну безвітряну погоду при температурі води не менше +18°C, повітря не нижче +24°C.

🔸️ Не заходьте у воду в незнайомому для вас місці, уникайте води із швидкою течією, не заходьте у воду напідпитку. Не запливайте далеко від берега. Не пірнайте та не стрибайте у воду з пірсів, човнів, причалів і дерев. Також, небезпечно пірнати на мілководді або там, де ви не знаєте стан дна. Після сильного перегріву, фізичної активності не варто стрибати відразу в воду. Різкий перепад температури може викликати зупинку серця, втрату свідомості. Дуже обережно поводьтеся на надувних матрацах, особливо, коли є вітер або сильна течія.
Дотримуйтесь цих простих правил та відпочивайте безпечно!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *