У Кам’янському стартував чемпіонат міста з футболу

Вже зіграно два тури чемпіонату міста Кам’янське з футболу серед молодіжних команд і аматорських колективів. Федерация футболу міста разом з командами приняли рішення проводити чемпіонат у форматі 11 на 11, вперше після тривалої перерви.

У чемпіонаті беруть участь вісім команд. Як зауважив голова федерації футболу міста Едуард Коряк у чемпіонаті вперше грають молодіжні команди вік яких від 15 до 20 років, і, незважаючи на хвилювання молодих гравців, вони ще себе проявлять і незабаром створять конкуренцію більш досвідченим дорослим командам.

Фаворитами із претензіями на чемпіонство є “Сенатор” і “Атлетик” які вже мають по дві перемоги, але усі команди будуть прагнути відібрати очки у лідерів і потрапити у топ-чотирьох після першого кола.

Також дві перемоги у новачка чемпіонату дитячо-юнацької футбольної школи “Надія” команди “Надія-Рапід”. Наступні матчі відбудуться з понеділка по четвер з 18.30 на стадіоні “Надія” лівого берега. Підтримуємо команди, віримо в перемогу України і дякуємо ЗСУ за можливість проводити змагання.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *