Бюджет участі: у Кам’янському триває реалізація проєктів

Маємо два проєкти-переможці, які дійшли до фінального етапу та реалізовані у повному обсязі.
10 червня Координаційну раду з питань бюджету участі повідомлено про завершення проєкту «Захистимо життя під час війни» (облаштування укриття)», яким передбачено облаштування безпечного входу у сховище цивільного захисту за адресою вул. Сергія Слісаренка, 3.
Другим є проєкт «Театр для вразливих груп населення» – відвідування вистав академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки особами з вразливих груп населення за мінімальну ціну квитка – 1 гривню.
Майже закінчено один з проєктів, направлених на допомогу Збройним Силам України та силам оборони: за проєктом «Разом до Перемоги!», проведено процедуру закупівлі та придбані 3 квадрокоптери. 31 травня міською радою прийнято рішення щодо передачі цих квадрокоптерів від Кам’янської міської територіальної громади до військової частини. Наразі триває процес підписання акта прийому-передачі.
По іншим проєктам закінчуються процедури тендерних закупівель, тож кількість реалізованих проєктів буде зростати.
З будь-якими запитаннями щодо бюджету участі звертайтесь до департаменту економічного розвитку міської ради за адресою: майдан Петра Калнишевського, 2, 3 поверх, кабінет 315 або за телефоном: 55-41-31.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *