ДЮФШ “Надія” отримала нагороди АФДО і перемагає у чемпіонаті Кам’янського

10 червня відбулося урочисте нагородження команд дитячо-юнацької футбольної школи “Надія”, які взяли участь у чемпіонаті Дніпропетровської області з футболу.

Упродовж сезону 2023-2024 дві команди ДЮФШ “Надія” були учасниками Чемпіонату Дніпропетровської області серед команд 2008-2009 років народження. Ще один колектив ДЮФШ “Надія” були учасниками фестивалю Дніпропетровської області з футболу серед команд Прем’єр-ліги серед гравців 2014 року народження та молодших. Підготували футболістів тренери Іван Бєломицев, Дмитро Лоік та Руслан Худжадзе.

Вітали та нагороджували спортсменів директор ДЮФШ “Надія” Едуард Коряк, заступник голови федерації футболу Кам’янського Ігор Ігнатенко та заступник директора ДЮФШ “Надія” Андрій Широкий.

– Шановні батьки, тренери, гравці, вітаю з вдалим виступом на обласних змаганнях, – сказав Е.Коряк. – Сьогоднішнім нагородженням ми закінчуємо сезон та починаємо підготовку до нового, адже у футболістів немає відпустки. Вже у вересні на нас чекають як місцеві, так і обласні змагання, які, впевнений, розпочнемо з перемог. Я вдячний Асоціації футболу Дніпропетровської області за нагороди, які вони нам передали. Область не забуває Кам’янське, запрошує на різні змагання та пишається нашими результатами. Також висловлюю слова вдячності управлінню молоді та спорту Кам’янського за можливість грати на чудових полях, де ми можемо тренуватися, грати та приймати інші команди. А також слава нашим Збройним Силам України! Успіхів вам та перемог!

За результатами проведених змагань також були визначені й найкращі гравці сезону. У команді “Надія”, учасника чемпіонату Дніпропетровської області з футболу серед команд 2008-2009 років народження, кращими гравцями стали Богдан Галіченко та Данило Цирковнюк.

Серед гравців “Надії-Рапід” кращими стали Олександр Шуляк та Данило Демченко.

У команді “Надія” 2014 року народження та молодших кращими визнали Вадима Невгамонного та Микиту Цирковнюка.

Всі команди отримали за участь дипломи, медалі та кубки.

Після всіх урочистостей відбувся черговий матч чемпіонату міста з футболу. На полі у запеклому поєдинку зійшлися “Надія-Рапід” та “ПМГУ Камет-сталь”. Гра була важкою, адже гравці другої команди були більш досвідченими та сильнішими. Тут зібралися футболісти з різних колективів, які вже встигли випробувати свої сили та відточити свої навички в багатьох чемпіонатах.

Як зазначив Едуард Коряк, у цьому році запровадили такий формат зустрічей, щоб молодші гравці могли пограти зі старшими, досвідченими футболістами, набратися досвіду та сил.

– Восени, коли вони наберуться сил, підростуть, то будуть грати набагато краще за рахунок ігор з дорослими, краще себе проявлять на обласних чемпіонатах, – підкреслив Е.Коряк.

“Надія-Рапід” не виглядала на полі слабшою, а навіть навпаки, команда атакувала й забивала. І якщо у першому таймі команда поступалася “Камет-сталі” і пропустила один гол, то другий тайм став переможним. Спочатку Данило Антоненко зрівняв рахунок, а потім Данило Демченко забив другий гол. 2:1 “Надія-Рапід” перемагає і вже має у своєму активі 9 очок та три зіграні переможні гри.

Чемпіонат міста з футболу триває. Наступні матчі відбудуться з вівторка по четвер з 18.30 на лівобережному стадіоні “Надія”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *