Вихованці театральної студії “Гармонія” стали переможцями конкурсу «ЛІГА ТАЛАНТІВ»

Нещодавно у Києві пройшов Третій Всеукраїнський дистанційний багатожанровий двотуровий конкурс «ЛІГА ТАЛАНТІВ». Метою цього конкурсу, за словами його організаторів є популяризація дитячої та юнацької творчості в Україні, розвиток та підвищення професійної майстерності учасників конкурсу та виявлення кращих і оригінальних особистостей.

Про це повідомляє ktoday.com.ua.

Таким талановитими особистостями стали у поточному році вихованці молодшої театральної студії “Гармонія” при  Академічному музично-драматичному театрі імені Лесі Українки під керуванням Людмили Віліївни Соляник.

В номінації “Оригінальний жанр” юні артисти з Кам’янського представили на розсуд журі конкурсу дві вистави “Я всіх вас люблю” та “Коваль щастя” і отримали Дипломи Лауреатів I ступеня. А Людмила Віліївна Соляник отримала особисту подяку від організаторів та оргкомітету конкурсу.

Закінчився навчальний рік. Завершили роботу над виставами. Отримали нагороди! Вітаю! До зустрічі в новому навчальному сезоні, – прокоментувала це досягнення Людмила Соляник на своїй сторінці у Фейсбук.

Щиро вітаємо юних артистів і їх керівницю з перемогою, та бажаємо нових досягнень у наступному навчальному році!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *