У Дніпрі двоє злодіїв обікрали склад

Поліцейські Дніпра оголосили підозри двом чоловікам за крадіжку зі складу. Під час обшуку за місцем мешкання одного із підозрюваних правоохоронці вилучили автомат, 60 набоїв до нього, гранату та запал до неї. 

З’ясувалося, що у березні двоє зловмисників зайшли  до складського  приміщення та заволоділи електрообладнанням в Чечелівському районі міста. Під час проведення оперативних заходів працівники кримінальної поліції відділення поліції № 6 Дніпровського районного управління поліції встановили, що до злочину причетні двоє чоловіків, віком  27 та 37 років.

11 червня, в рамках відкритого кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, правоохоронці провели санкціонований судом обшук. Слідчі заходи проводилися за місцем мешкання одного із фігурантів – 37-річного раніше засудженого чоловіка. В ході обшуку поліцейські вилучили зброю та боєприпаси. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

11 червня слідчі повідомили обом зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4  ст. 185 (крадіжка) та одному з фігурантів за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

13 червня суд  обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *