Команда центру життєстійкості «Місце сили. Камʼянське» і представники ЦМІ пройшли навчання у Києві

З 5 по 9 червня у Києві відбувся тренінг з підготовки тренерів та тренерок по програмі «Енергія твого майбутнього» в рамках ініціативи по створенню центрів життєстійкості «Місце сили».

Команда Центру молодіжних ініціатив та центру життєстійкості разом із представниками Кременчука та Ніжина зібралися разом, щоб навчатися і розвинути свої навички роботи з підлітками та прокачати соціально-психологічні вміння.

Протягом навчання учасники та учасниці ознайомилися з наступними блоками: стиль життя у цифровому форматі, енергія спілкування, самооцінка, або де живе самоцінність, кодекс співробітництва, незвичайне у звичайному, метод да Вінчі, творчість як стиль життя, логіка, кар’єра, хакінг щастя, соціальний інтелект та методику освіти «рівний—рівному». Всі ці теми вивчались практичним методом, за допомогою великої кількості вправ, які в подальшому будуть проводитися у таборах для дітей та підлітків міста Камʼянського.

Програму тренінгу для тренерів/-ок «Енергія твого майбутнього» розроблено на основі ефективних соціально-психологічних програм неформальної освіти з розвитку навичок української молоді у співпраці UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та Міністерства освіти і науки України.

Тренінг проводиться в межах проєкту «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Ініціативу зі створення центрів життєстійкості «Місце сили» впроваджує Клуб рибалок України NGO за підтримки Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine, та UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу. European Union in Ukraine

Олена

Recent Posts

На Дніпропетровщині засудили солдата

У Кривому Розі суд відправив солдата на 5 років в тюрму. До війни чоловік проживав…

46 хв. ago

У Дніпрі поліцейські затримали хлопців, які підпалили автомобіль військовослужбовців

16 червня суд обрав чотирьом фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує…

1 годину ago

Рецепт дня: салат з пекінської капусти з курячим філе та сиром

Цей салат стане одним із найулюбленіших для тих, хто стежить за своєю фігурою. Його можна…

2 години ago

На Дніпропетровщині під час пожежі знайшли труп людини

18 червня, о 08:19,  на вулиці Садова селища Магдалинівка Новомосковського району, виникла пожежа.  По прибуттю…

3 години ago

Як відрізнити оригінальні парфуми від підробки та не попасти на гроші: найголовніші способи

На українському ринку існує дуже багато підробок елітної та нішевої парфюмерії. Деякі виробники фейків навчилися…

3 години ago

Підірвав на вулиці гранату: на Дніпропетровщині затримали 23-річного хлопця

Криворізькі поліцейські затримали 23-річного зловмисника. В результаті вибуху постраждали чоловік та неповнолітня дівчина, їх госпіталізували…

3 години ago