На Дніпропетровщині мародер обікрав кафе, яке постраждало від російських обстрілів

35-річний зловмисник скористався відсутністю власників та поцупив оргтехніку, інструменти та інші речі на майже 50 тис. гривень

Про це повідомляє  відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Нікопольського РУП.

Злочин стався у Нікополі, 1 березня близько 19-ї години вечора. Як з’ясували оперативники кримінальної поліції, раніше неодноразово засуджений за майнові злочини чоловік знаючи, що будівля кафе пошкоджена внаслідок ворожого удару вирішив викрасти з неї цінне майно. Скориставшись отвором в стіні будівлі, останній проник в середину та виніс газовий двохконтурний котел, магнітофон та циркулярний насос для опалення. Викрадене в подальшому продав.

Вже в квітні злочинець вчинив ще дві крадіжки з території приватних домоволодінь, де люди не мешкають через постійні атаки країни-агресора. Своїми діями останній завдав матеріальних збитків трьом потерпілим. Частину поцупленого вдалося повернути власникам, серед них: ноутбук, планшет, телефон, ліхтар на сонячних батареях та інше.

12 червня слідчі Нікопольського районного управління поліції повідомили фігуранту про підозру за трьома фактами кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.185 (крадіжка вчинених в умовах воєнного стану) Кримінального Кодексу України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *