Рецепт дня: салат з пекінської капусти з курячим філе та сиром

Цей салат стане одним із найулюбленіших для тих, хто стежить за своєю фігурою. Його можна приготувати як у будні, так і для святкового столу.

Салату не потрібно настоюватися і просочуватися — після приготування одразу подавайте на стіл. М’ясо чудово поєднується з капустою та сиром, а заправка зі сметани, гірчиці та часнику надасть страві вишуканого смаку та свіжості.

Інгредієнти:

  • куряче філе 300 г
  • капуста пекінська 300 г
  • сир фета 150 г
  • яйця 4 шт.
  • зелень
  • сметана 4 ст. л.
  • гірчиця зерниста 1 ст. л.
  • сік лимона 1 ч. л.
  • часник 2 зубчики
  • перець чорний мелений
  • сіль

Приготування:

  1. Капусту вимийте, обсушіть і наріжте смужками.
  2. Куряче філе відваріть із моменту закипання 20 хвилин. Остудіть і наріжте на кубики.
  3. Сир наріжте так само, як і куряче філе.
  4. Яйця відваріть круто 10 хвилин. Потім остудіть і очистіть, відокремте білки від жовтків. Білки наріжте великими кубиками, а жовтки відкладіть.
  5. Часник очистіть та пропустіть через прес.
  6. Для соусу в мисці з’єднайте сметану, гірчицю, сік лимона, часник, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте.
  7. У салатник викладіть капусту, куряче філе, сир та яйця. Додайте соус і знову перемішайте. Прикрасьте зеленню.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *