Вам знадобляться листкове тісто, заморожена чи свіжа вишня, крохмаль та цукор. Вишневі слойки виходять хрусткі, рум’яні із соковитою начинкою.
Інгредієнти:
Приготування:
Поради:
Тісто можна використовувати як бездріжджове, так і дріжджове.
27 вересня у Камʼянському відбувся відкритий Чемпіонат міста зі стрибків на акробатичній доріжці. У змаганнях…
Центр позашкільної роботи та дитячої творчості Кам'янського запрошує всіх маленьких кам'янчан на квест до Дня…
Зірка фільмів "Гаррі Поттер", популярна англійська акторка Меггі Сміт померла. Знаменитості не стало сьогодні, 27 вересня. Меггі…
Вже на вихідних, 28 та 29 вересня, в Україні очікується різка зміна погоди. В західних областях опуститься…
У Кривому Розі 27 вересня триває рятувально-пошукова операція. Зранку ворог вдарив ракетою по управлінню поліції.…
Українські співачки Jerry Heil та Юлія Саніна неочікувано заспівали в дуеті. Ідея створити композицію зародилася ще рік тому. Як…