Про це свідчать дані моніторингового порталу “Мінфін”.
Як зазначають аналітики, вартість м’яса свинини у червні проти травня зросла від кількох до 20 гривень (підчеревок, ребра, шашлик, ошийок).
Місяць тому середня ціна підчеревка у магазинах становила 163,80 грн/кг. У червні його реалізують по 169,30 грн/кг.
Також здорожчали дещо ребра свинячі. У травні продавці встановили ціну на рівні 175,51 грн/кг, а в червні — 176,30 грн/кг.
Окрім того, зросла середня ціна на свинячий ошийок. Місяць тому коштував 251,79 грн/кг, у червні у магазинах реалізують за 257,20 грн/кг.
Найбільше додав у вартості свинячий шашлик. У магазинах середня ціна підскочила на понад 20 гривень. У травні його можна було придбати у середньому за 202 грн/кг, а в червні вже 223 грн/кг.
Водночас свиняча грудинка та лопатка подешевшали. Кілограм грудини у травні коштував 165,68 грн/кг, у червні — 159,70 грн/кг. Середня ціна на свинячу лопатку у травні становила 165,72 грн/кг. У червні коштує 162,29 грн/кг.
Сьогодні виповнюється 50 років з дня введення в експлуатацію будинку по вулиці Олени Пчілки, 39,…
Мер Кам'янського разом із начальником Кам’янської районної військової адміністрації Олегом Гапічем відвідали один із навчальних…
Поліцейські Синельниківського районного управління затримали зловмисника який через ревнощі позбавив життя односельця. Під час сумісного…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Продовжуємо покращувати стан укриттів у наших навчальних закладах.…
У Дніпрі судитимуть місцевого мешканця за побиття та шахрайство: дізнавачі завершили досудове розслідування та скерували…
Зібрана кров поповнить запаси банку крові та допоможе врятувати не одне життя. 19 та 20…