Categories: Події

Розборки по-дніпровськи: стрілянина та автомобільні перегони (відео)

У Дніпрі сталася стрілянина та перегони на авто.

1 червня до поліції м. Дніпра надійшло повідомлення від лікарів про госпіталізацію чоловіка із тілесними ушкодженнями.

Згодом на лінію 102 надійшли ще виклики: конфлікт, стрілянина та автомобільні перегони, які вчинили дві групи чоловіків.

Після проведення першочергових слідчих та слідчо-оперативних дій правоохоронці встановили всі обставини подій. 1 червня біля одного з кафе на вулиці Барикадній у Соборному районі міста Дніпра між двома компаніями чоловіків  виник конфлікт. В ході сутички 27-річний чоловік спричинив іншому ножове поранення та виникла стрілянина.

З місця події до лікарні було доставлено 22-річного потерпілого з ножовим пораненням. Після цього обидві компанії сіли в автомобілі та влаштували перегони на центральних вулицях Дніпра. Коли автомобілі зупинилися, 28-річний фігурант здійснив декілька пострілів з пістолету, після чого всі учасники події залишили автівки на вулиці Обручевій та втекли. Внаслідок стрілянини ніхто не постраждав. Також в ході слідчих заходів були виявлені автомобілі «Audi A8» і «BMW X5», пістолети Макарова та Глок-17 і стріляні гільзи.

Під час досудового розслідування поліцейські провели комплекс слідчих дій: опитали свідків та відпрацювали камери відеоспостереження, вилучили речові докази. В результаті були встановлені всі учасники конфліктної ситуації, які одразу після скоєння злочину почали переховуватись від правоохоронців на території інших областей.

14 червня за участі спецпризначенців відбулися обшуки за місцями  мешкання фігурантів та в їх автомобілях. Під час обшуків вилучено три транспортні засоби, ноутбуки, мобільні телефони, зброя, серед якої автоматична з набоями, та інші речові докази.

Того ж дня слідчі повідомили двом чоловікам віком 37 та 28 років  про підозру за фактами стрілянини, що передбачено ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Одному з підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, інший чекає на судове засідання. Ще одному фігуранту  повідомлено про підозру за нанесення ножового поранення, що передбачено ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Margaret

Recent Posts

Жителі Дніпра планували захопити Верховну Раду

Таким чином вони прагнули дестабілізувати ситуацію в країні. Служба безпеки викрила групу "громадських активістів", які…

9 години ago

Під Дніпром затримали наркоторгівців

Криворізькі поліцейські затримали двох чоловіків під час збуту наркотиків. У підозрюваних правоохоронці вилучили сліп-пакети, ємкості…

9 години ago

На Дніпропетровщині нетверезий чоловік впав у яму на металеві труби

У Кривому Розі на вулиці Січеславській чоловік на підпитку впав у яму, яку викопала "Теплоцентраль"…

10 години ago

Новий сезон “Жіночого лікаря. Нове життя”: яка відома акторка з’явиться у серіалі

"1+1 Україна" спільно з FILM.UA Group працюють над продовженням одного з найпопулярніших серіалів про медиків.…

10 години ago

На Дніпропетровщині шахрай виманив у дружини зниклого військовослужбовця понад 1 млн. гривень

Криворізькі поліцейські викрили шахрая. Фігурант розповів жінці, нібито її чоловік потрапив у російський полон, а він…

11 години ago

Поліцейські Кам`янського попереджають: шахрайства під виглядом купівлі-продажу через Інтернет

Шахраї публікують на платформі онлайн-оголошень об’яву про продаж будь-чого, зазвичай фото товару - крадене з…

11 години ago