Categories: Події

У Кам’янському районі браконьєр пропонував хабар поліцейським за «кришування» вирубки дерев

Поліцейські П`ятихаток викрили 34-річного чоловіка. Правоохоронці задокументували обидва злочини та повідомили фігуранту про підозру.

Слідчі встановили, що підозрюваний здійснював незаконну порубку дерев на території Кам’янського району. Зрубані дерева зловмисник зрізав на дрова та продавав. У рамках кримінального провадження правоохоронці вилучили автомобіль, на якому чоловік перевозив вирублену деревину, дві бензопили та фрагменти деревини.

Після цього, 34-річний чоловік звернувся до начальника одного з відділень поліції Кам’янського районного управління поліції та запропонував неправомірну вигоду за непритягнення його до кримінальної відповідальності та повернення вилученого транспортного засобу. Також він обіцяв правоохоронцю щомісячно сплачувати кошти за «кришування» незаконної вирубки дерев.

Злочинну діяльність задокументували слідчі слідчого відділення поліції № 7 Кам’янського районного управління поліції спільно зі співробітниками Управління СБУ у Дніпропетровській області. Заходи проводились під процесуальним керівництвом Жовтоводської окружної прокуратури.

19 червня фігуранту повідомили про підозру за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) та ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід-тримання під вартою.

Margaret

Recent Posts

У Кам‘янському облаштовують зону відпочинку (відео)

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Продовжуємо облаштування зони відпочинку поруч зі ставком на…

9 хв. ago

Як вимикатимуть світло 28 червня

В Україні 28 червня продовжуватимуть діяти графіки стабілізаційних відключень світла. Вони діятимуть впродовж цілої доби.…

3 години ago

«Податки. Армія. Перемога»: на Дніпропетровщині провели спецпогашення нової поштової марки

На Дніпропетровщині презентували нову поштову марку. Випуск називається «Податки. Армія. Перемога». Про це повідомили у…

4 години ago

У Центрі молодіжних ініціатив Кам’янського завершився проєкт «Школа адвокації»

У Центрі молодіжних ініціатив завершився проєкт «Школа адвокації», який протягом 5 днів об'єднував юних учасників…

4 години ago

Кам’янчани презентували оперу на столичній сцені

20 червня в Національній музичній академії України ім. П.І. Чайковського була представлена пародійно-комічна опера "Як…

5 години ago

Під Дніпром молодик порізав знайомого

У Жовтих Водах поліцейські затримали 18-річного нападника, який вдарив знайомого ножем у живіт. Підозрюваний згадав…

5 години ago