У Кам’янському відкрили стелу пам’яті загиблим воїнам (відео)

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.

“У Кам’янському відкрили стелу пам’яті загиблим в боях за Україну випускникам Ліцею №22 Антоненку Сергію Олеговичу, Коновалову Кирилу Ігоровичу, Чорному Олександру Олександровичу та Чаюну Роману Вікторовичу.

У заході брали участь батьки та рідні полеглих Героїв, їхні друзі, знайомі, побратими, однокласники, вчителі, учні, керівники громадських організацій «Патріот-2015» та «Родини загиблих Героїв м. Кам’янське».

Міський голова Андрій Білоусов спільно з головою Кам’янської районної ради Максимом Чехутою та усіма присутніми вшанували пам’ять всіх загиблих хвилиною мовчання, відкрили меморіал під назвою «Тим, хто буде жити вічно…», поклали квіти до стели пам’яті.

Низький уклін батькам, які виховали справжніх патріотів і захисників, що віддали найцінніше – своє життя – за нашу свободу і незалежність, за рідне місто та країну.

Наш обов’язок – завжди пам’ятати Героїв, які боронили Батьківщину від ворога.

Висловлюю щирі співчуття батькам, сестрам, братам, дружинам та дітям, які втратили близьких людей. Бажаю всім нам сил і витримки у цей нелегкий для країни час”, – зазначив мер.

п

рп

а

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *