Злата Огнєвіч представила потужний саундтрек до фільму “Конотопська відьма” (відео)

Українська співачка Злата Огнєвіч представила саундтрек “Пташка” до фільму-помсти “Конотопська відьма”.

Пісня виконавиці відображає непереможний дух і стійкість жінки, її здатність зберігати надію та віру навіть у найскладніші моменти свого життя. Трек уособлює історію прадавньої відьми з Конотопу і є справжньою одою тій внутрішній силі, що нині живе в кожній українській жінці.

Злата Огнєвіч

“Пташка” – це моя особиста присвята усім жінкам, які на своїх тендітних плечах тримають цілий світ і роблять усе заради безпеки своїх близьких, своєї родини та своєї землі. Боротьба пташки у пісні така ж відчайдушна, як і внутрішня боротьба героїні за своє власне, щасливе буття”, – прокоментувала Злата Огнєвіч.

Зокрема, співачка вже й представила кліп на пісню. До відеороботи увійшли ексклюзивні кадри із фільму “Конотопська відьма”, тож глядачі можуть запримітити раніше небачені моменти з сюжету стрічки.

До речі, продюсерка фільму Ірина Костюк розкрила трішки деталей. Зокрема, трек “Пташка” лунатиме в одній із ключових сцен “Конотопської відьми”. Утім, творці фільму разом зі Златою Огнєвіч підготували ще один сюрприз, про який глядачі дізнаються згодом.

“Кіно – це завжди про магію. Так само відбулося і в нашій зі Златою співпраці. Пісня “Пташка” відображає основний посил усього фільму, який ми, як творці, прагнемо донести до глядача. Зокрема, пісня прозвучить в одній із ключових сцен фільму. Ця колаборація відбулася в цілковитій синергії, більше того – це не єдиний наш спільний сюрприз: про це розповімо згодом”, – поділилася деталями Ірина Костюк.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *