Двейн Джонсон та Кріс Еванс рятують Санту в екшені «Кодове ім’я «Червоний» (відео)

Amazon MGM Studios випустила трейлер комедійного пригодницького екшену «Кодове ім’я «Червоний». Санта-Клауса (Дж. К. Сіммонс) викрали, треба його врятувати. Це робитимуть на кіноекранах з 14 листопада Двейн Джонсон та Кріс Еванс.

«Санта-Клауса — кодове ім’я «Червоний» — було викрадено. Начальник служби безпеки Північного полюса (Двейн Джонсон) мусить об’єднатися з найвідомішим у світі мисливцем за головами (Кріс Еванс). Разом вони розпочинають буремну кругосвітню місію, щоб врятувати Різдво».

У трейлері Джонсон бере звичайний автомобіль Hot Wheels із магазину іграшок і перетворює його на повнорозмірний Chevy Corvette з використанням просунутих різдвяних технологій. «У вас немає фігурки Чудо-жінки, чи не так?» — запитує Еванс касира, виходячи з магазину. «Так це не працює», — каже Джонсон.

Трейлер фільму «Кодове ім'я «Червоний» — Двейн Джонсон та Кріс Еванс рятують Санта-Клауса з 14 листопада

Режисером фільму став Джейк Кездан («Джуманджі: Поклик джунглів», «Училка»). У стрічці отримали ролі Двейн Джонсон («Джуманджі», «Форсаж»), Кріс Еванс («Капітан Америка», «Месники»), Люсі Лю («Убити Білла», «Янголи Чарлі»), Кірнан Шипка (серіал «Моторошні пригоди Сабріни»), Бонні Гант («Джуманджі», «Тачки») та інші.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *