У Кам’янському підпалили авто військовослужбовця

Поліція Кам’янського розслідує кримінальне провадження за фактом підпалу автомобіля військовослужбовця. Вогнем пошкоджено моторний відсік, торпедо та лобове скло мікроавтобусу Volkswagen. 

Правоохоронці встановили, що злочин стався ввечері 26 червня поблизу одного з будинків по вулиці Гайдамацькій у м. Кам’янське, де власник залишив транспортний засіб.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Тривають слідчі дії. Вживаються заходи для затримання зловмисників.

Нагадуємо, що поліція фіксує випадки вербування російськими спецслужбами підлітків для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців. Разом з колегами з інших правоохоронних органів поліцейські встановлюють виконавців і замовників таких злочинів.

Вказані злочини можуть бути кваліфіковані відповідно до низки статей Кримінального кодексу України, за які передбачені суворі покарання — до довічного позбавлення волі, зокрема.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *