«Податки. Армія. Перемога»: на Дніпропетровщині провели спецпогашення нової поштової марки

На Дніпропетровщині презентували нову поштову марку. Випуск називається «Податки. Армія. Перемога». Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«Україна протидіє російській агресії і кожна гривня податків – це внесок в нашу обороноздатність. Інвестиція у Перемогу. Адже війна – це ще й економіка. Тож був радий долучитися до спецпогашення ще однієї марки, присвяченої сучасній війні. А разом з цим – до Всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки –наш захист!», – зазначив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов.

Він додав, що успіхи на полі бою напряму залежать від кожного з нас. Від тих, хто наповнює бюджет. Саме тому з’явилась ідея поштового випуску «Податки. Армія. Перемога».

«Ввели в обіг особливу марку. Напередодні Дня податківця. А ще завтра відзначатимемо День Конституції. У статті 67 Основного закону сказано, що кожен українець повинен сплачувати податки», – сказала директорка по взаємодії з державними органами влади АТ “Укрпошта” Юлія Боровик.

На самому зображенні марки гривня символічно перетворюється на гільзу. Зброю, якою українські Сили оборони б’ють ворога. З одного боку діючі заводи та підприємства, з іншого – передова.

«Сьогодні історична подія для податкової. Вперше за роки незалежності України випущена марка, присвячена нашій службі», – додала в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.

Дніпропетровщина отримала 4,7 тис блоків. Загальний тираж по Україні – 210 тис примірників. Випустили конверт першого дня і художню листівку. Автор зображення – художник Олександр Нікітюк.

Відсьогодні марку можна придбати в усіх відділеннях Укрпошти або онлайн.

Олена

Recent Posts

У Дніпрі велосипедист влетів у чоловіка: сталася бійка (відео)

У п’ятницю, 28 червня, у Дніпрі на площі Шевченка трапилася бійка. Розпочалося усе з велосипедиста,…

58 хв. ago

У Кам’янському торгували “паленкою”

У Кам’янському районі правоохоронці припинили продаж контрафакту. Три жінки - 26, 41 та 51-річні, налагодили…

19 години ago

У Дніпрі розшукують злочинця

Поліція Дніпра розшукує підозрюваного у замаху на вбивство чоловіка. 31-річний Віктор Шпилевий обґрунтовано підозрюється у…

19 години ago

Поліцейські ідентифікували особу загиблої в результаті ракетного удару у Дніпрі

Задля встановлення особи загиблої криміналістами Дніпропетровщини було відібрано біологічний зразок рештків  знайденої на місці влучання…

19 години ago

Думки з приводу. Давайте поважати Конституцію

Випадково став свідком розмови трьох чоловіків, пенсіонерів. Один запитав у іншого, чи святкує той День…

20 години ago

На Дніпропетровщині людей кусають отруйні павуки

В області зросла загроза укусів отруйними павуками. Дніпропетровський обласний ЦКПХ попереджає населення про небезпеку. У…

21 годину ago