6 нових серіалів липня

Трилер з Наталі Портман у головній ролі, епічна драма про Стародавній Рим та документальна історія про відстеження серійних убивць — такі серіали з’являться на стримінгових платформах у липні. 

«Санні»

Прем’єра: 10 липня
Платформа: Apple TV+

Життя американки в японському місті Кіото перевертається з ніг на голову — у загадковій авіакатастрофі зникають її чоловік та син. Розрадою головної героїні стає класичний домашній робот Санні — між ними розпочинається несподівана дружба. Разом вони дізнаються, що насправді сталося з родиною американки.

Those About To Die

Прем’єра: 18 липня
Платформа: Peacock

Наскільки видовищними були гладіаторські змагання в Стародавньому Римі? Драматичний серіал розповідає про те, як в античні часи розважали людей, даючи їм найбажаніше — кров і спорт. У головній ролі — Ентоні Гопкінс.

«Леді в озері»

Прем’єра: 19 липня
Платформа: Apple TV+

У 1960-х роках Балтимор сколихнула новина про зникнення молодої дівчини. Тоді й зіткнулися паралельні, на перший погляд, життя двох головних героїнь.

Медді Шварц хоче приховати минуле та стає журналісткою-розслідувачкою. Водночас Клео намагається утримувати свою сім’ю та присвячує час активізму. Як саме перетинаються їхні долі? Дивіться в трилері з Наталі Портман у головній ролі.

«Жінки в синьому»

Прем’єра: 31 липня
Платформа: Apple TV+

1971 року в консервативному мексиканському суспільстві чотири жінки вступають до лав поліції. Проте з часом вони дізнаються — їхній загін створили, щоб відвернути увагу ЗМІ від серійного вбивці. Оскільки кількість жертв зростає, жінки вирішують інакше — вони утворять союз, щоб притягти злочинця до відповідальності.

«Бандити в часі»

Прем’єра: 24 липня
Платформа: Apple TV+

11-річний фанат історії Кевін розпочинає непередбачувану подорож у часі. Разом з ватагою злодіїв він потрапляє у квест: тікає від динозаврів, засвідчує створення Стоунгенджа, вивчає стародавні цивілізації та сіє хаос у Середньовіччі.

Керує командою героїня, яку зіграла Ліза Кудроу, а телевізійну історію створюють Джемейн Клемент, Ієн Морріс і Тайка Вайтіті.

Mastermind: To Think Like a Killer

Прем’єра: 31 липня
Платформа: Hulu

Енн Берджесс — американська дослідниця, яка розробляла способи оцінки та лікування жертв насильства. Серіал розповідає про кар’єру героїні в ФБР, де вона відстежувала серійних убивць на основі вивчення їхньої поведінки.

То як зупинити зловмисників? Енн Берджесс показала, що потрібно навчитися думати, як вони.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *