Вибирайте качан побільше: важливо отримати якомога більше розложистих, широких листків. Помідори для начинки потрібні м’ясистих сортів. Якщо в розрізі вони все-таки виявляться надто соковитими, викладіть кубики нарізані на тарілку з паперовим рушником, щоб прибрати зайву вологу.
Складові
Капуста пекінська 1 кг, Яйце 4 шт., Пшеничне борошно 3 ст. л., Сіль до смаку, Чорний перець (мелений) за смаком, Соняшникова олія 2 ст. л., Помідор 2 шт., Твердий сир 200 г, Зелень 1 пуч., Сметана 3 ст. л.
Приготування
1. Відокремте капустяне листя від качана. Саму жилавуу частину біля основи видаліть, решту злегка відбийте кухонним молоточком.
2. Для кляру змішайте яйця із сіллю та перцем. Додайте борошно, перемішайте вінчиком до однорідності.
3. Кожен капустяний лист вмочіть у кляр і обсмажте на олії протягом хвилини з обох боків. Викладіть на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир. Після цього складіть на тарілці стопкою, щоб листя залишалося м’яким.
4. Для начинки помідори розріжте навпіл, ложкою видаліть насіння. М’якоть, що залишилася, наріжте кубиками. Сир натріть на тертці з дрібними отворами, змішайте з подрібненою зеленню та сметаною. Приправте до смаку і перемішайте.
5. На край смаженого капустяного листа викладіть трохи начинки, загорніть рулетиком. Викладіть виріб на широку тарелю і подавайте.
Сир надає начинці ніжності, а помідори із зеленню – свіжість. Звичайно, ви можете вибрати наповнення для рулетиків на свій смак.
Українська співачка Настя Каменських на тлі чуток про розлучення з чоловіком, репером Потапом, заявила про розбите серце. Зокрема, виконавиця в TikTok…
Після кривавого ракетного удару РФ по дитмайданчику у Кривому Розі, що стався 4 квітня, у лікарні досі залишаються 5 дітей Четверо з них —…
На житловому масиві Ігрень у Дніпрі, поблизу магазину АТБ, сталася дорожньо-транспортна пригода — автомобіль наїхав…
9 квітня 2025 року у Кам’янському музичному коледжі імені Мирослава Скорика відбувся регіональний фестиваль вокальних…
Із настанням весни в Україну прийшов сезон свіжої зелені, а також починає дозрівати цибуля. Є…
9 квітня 2025 року в Кам’янському музичному фаховому коледжі ім. Мирослава Скорика відбувся регіональний фестиваль…