Categories: Це цікаво

Восени вийде продовження моторошного хорору “Усміхайся 2” (відео)

Кінокомпанія Paramount Pictures показала перший трейлер моторошного фільму жахів “Усміхайся 2” (Smile 2), що стане продовженням хітового хорору 2022 року.

Цього разу в центрі сюжету опиниться світова поп-сенсація Скай Райлі, яка планує вирушити у світове турне, проте починає переживати моторошні та незрозумілі події. Приголомшена наростанням жахів і тиском слави, Скай змушена зіткнутися зі своїм темним минулим, щоб відновити стабільність, перш ніж все вийде з-під контролю.

Головну роль у фільмі отримала британська співачка та акторка Наомі Скотт (“Марсіянин”, “Аладдін”, “Ангели Чарлі”). З попереднього фільму до своєї ролі повернеться Кайл Галлнер, який знову зіграє поліцейського детектива Джоела.

Режисером фільму виступив Паркер Фінн, який також зняв першу частину серії.

Як повідомила прес-служба B&H film distribution, в український кінотеатрах фільм жахів “Усміхайся 2” вийде 17 жовтня 2024 року.

Нагадаємо, фільм жахів “Усміхайся” вийшов на екрани у вересні 2022 та став справжнім хітом прокату: при бюджеті 17 мільйонів доларів він зібрав 210 мільйонів доларів.

Також стрічку високо оцінили як критики, так і глядачі. Наразі оцінка фільму на IMDb становить 6,5 з 10 балів, тоді як на Rotten Tomatoes він отримав 79% схвалення від критиків з поміткою “Сертифікована свіжість” та 77% від глядачів. Водночас, на Metacritic кіноексперти оцінили його в 68 зі 100 балів, а широка аудиторія – в 6,5 з 10 балів, що в обох випадках відповідає характеристиці “в цілому позитивні відгуки”.

Олена

Recent Posts

Кам’янська «Бджола» продовжує підтримувати вимушених переселенців

«Бджола» продовжує підтримувати вимушених переселенців. Активісти ГО «Бджола»  разом з «Фондом розвитку Кам’янського» та настоятелем…

8 години ago

Мер Кам’янського привітав правоохоронців з їх професійним святом

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "З нагоди Дня Національної поліції України разом з…

8 години ago

Кам’янський важкоатлет переміг на чемпіонаті України в Луцьку

З 1 по 7 липня у місті Луцьк проходить чемпіонат України з важкої атлетики серед…

9 години ago

У Дніпрі у ДТП постраждав велосипедист

У пʼятницю, 5 липня, у Дніпрі на Запорізькому шосе сталася ДТП. Поблизу з перехрестям з…

10 години ago

У Дніпрі зіткнулися два трамваї

У п’ятницю, 5 липня, у Дніпрі сталася ДТП на проспекті Богдана Хмельницького, поруч з перетином…

11 години ago

Тіна Кароль у емоційному дуеті заспівала про сум з відомим артистом (відео)

Українська співачка Тіна Кароль просто підкорила проникливим дуетом зі співаком Shumei. Артисти випустили другу спільну композицію, що отримала…

11 години ago