Школа адвокації: успішне завершення проєкту у Кам’янському

У Центрі молодіжних ініціатив завершився проєкт «Школа адвокації», який за підтримки програми «Єднання заради дії» упродовж місяця об’єднував юних учасників та учасниць з поміж ВПО та місцевих готових долучитися до змін у суспільстві.

Упродовж проєкту учасниці та учасники ознайомилися з поняттям адвокації та її важливістю у сучасному світі; відкрили для себе успішні адвокаційні кампанії, надихаючись реальними прикладами; зрозуміли важливість адвокації прав ВПО та визначили свою роль у цьому процесі; набули знань про етапи планування адвокаційної кампанії та оволоділи необхідними інструментами; застосували отримані знання на практиці, розробляючи власні адвокаційні ініціативи.

Школа адвокації стала не лише джерелом цінних знань, але й потужним зарядом мотивації та натхнення для молодих людей. Учасники та учасниці проєкту отримали можливість не лише розширити свій кругозір, але й розвинути важливі навички, такі як критичне мислення, командна робота, лідерство та комунікація.

«Участь у Школі адвокації стала для мене неймовірним досвідом! Протягом 5 днів я не лише отримала ґрунтовні знання про адвокацію та її важливість у сучасному світі, але й мала можливість застосувати знання на практиці, розробивши власну адвокаційну ініціативу. Цей проєкт надихнув мене на активні дії та показав, що кожен з нас може творити зміни у суспільстві. Я щиро вдячна організаторам за цю чудову можливість!» – Христина Зайченко, учасниця проєкту.

Цей проєкт став важливим кроком для розвитку молодіжного лідерства та підвищення рівня громадської активності, зокрема серед нових мешканців громади Кам’янського. Отримані знання та навички допоможуть молоді впевнено планувати і реалізовувати власні адвокаційні ініціативи, сприяючи покращенню життя у своїй громаді.

Учасниці та учасники проєкту впроваджуватимуть розроблені проєкти на базі Центру молодіжних ініціатив й надалі продовжуватимуть активно впливати на суспільство, роблячи його кращим.

Проєкт «Школа адвокації» став можливим в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється IREX за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключно відповідальністю Благодійного фонду «Живе серце» та необов’язково відображає погляди IREX та Державного департаменту США.

Олена

Recent Posts

Кам’янчан запрошують вивчитись на пілота агродрона

Кам'янський центр зайнятості запрошує на навчання за напрямом «Застосування агродрона у сільському господарстві» у Дніпропетровський…

26 хв. ago

Кам’янський вагонобудівний завод відправив вагони до Європи

Команда ТАС ДНІПРОВАГОНМАШ успішно виконала проект з постачання і передачі на випробування нових вагонів-платформ з…

36 хв. ago

До уваги кам’янчан: як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію.…

2 години ago

Кам’янські акробати – призери Чемпіонату України

Днями у Вінниці відбувся Кубок і чемпіонат України серед юнаків зі спортивної акробатики, в якому…

2 години ago

Розпочались зйомки серіалу «Прикордонники», прем’єра якого відбудеться на НТН

Розпочались зйомки 24-серійного проєкту «Прикордонники», прем’єра якого відбудеться у новому сезоні 2024 року в праймовом…

3 години ago

Україну накриє аномальне тепло до +41°: коли чекати посилення спеки у Кам’янському

Наступного тижня Україну накриє спека. Синоптики обіцяють до +41. У Кам'янському теж пригріє сильніше, ніж цього тижня.…

3 години ago