Мер Кам’янського провів чергове засідання штабу з підготовки міста до осінньо-зимового періоду

Сьогодні, коли країна живе в складних умовах війни, готуємо Кам’янське до різних сценаріїв проходження майбутнього опалювального сезону.

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.

“Провів чергове засідання штабу з підготовки міста до осінньо-зимового періоду. Роботи виконуються по всіх напрямах і йдуть за графіком.

На теплових насосних станціях виконується ремонт обладнання та встановлюються генератори на випадок блекауту. Автономні твердопаливні котельні вже мають місячний запас пелет. Проводяться роботи з капітального ремонту магістральних мереж. Передбачено провести теплоізоляцію 3,5 км зовнішнього трубопроводу в різних частинах міста. У 20 багатоквартирних будинках проводимо капремонт систем теплопостачання.

Також всі наші лікарні забезпечені генераторами.

З метою сталого забезпечення електроенергією в зимовий період жителів Соцміста і «БАМу», де оселі обігріваються електричним опаленням, підняв питання перед енергетиками щодо забезпечення електроенергією в зимовий період в цих районах.

Працюємо та робимо все можливе, щоб заздалегідь бути підготовленими до різних ситуацій взимку”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *