Дніпрянин викрав чужу автівку з СТО

Поліцейські Дніпра затримали підозрюваного за незаконне заволодіння автомобіля зі станції технічного обслуговування. На викраденій автівці зловмисник хотів виїхати з міста, але був затриманий правоохоронцями.

1 липня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку автомобіля клієнта від представників одного з СТО в Індустріальному районі міста. Для документування злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група відділення поліції, а оперативний черговий передав орієнтування по викрадену автівку всім екіпажам поліції міста та області.

Автомобіль з 32-річним підозрюваним правоохоронці затримали у місті Підгородне. Розшукуване авто працівники відділення поліції № 2 Дніпровського районного управління поліції вилучили й затримали раніше вже судимого чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

2 липня чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За скоєне підозрюваному може загрожувати до 5 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *