Яким би рецептом млинців ви не користувалися, класичним чи оригінальним, погодьтеся, успіх такої страви, як млинці, переважно залежить від вдалої начинки. Саме про таку сьогодні й йтиметься. Щоб зробити її ще ніжнішою та повітрянішою, до сиру додайте ще один вид сиру.
Для приготування такої начинки для млинців підійде як домашній, так і твердий сир. Бажано, щоб він не був надто жирним. З зелені використовуйте зелену цибулю, але вам необов’язково обмежуватися. Петрушка з кропом теж будуть доречними.
Складові
Млинці 10 шт., Сир косломолочний 200 г, Твердий сир 100 г , Копчена паприка 0,5 ч. л., Зелена цибуля 50 г, Сіль до смаку, Чорний перець (мелений) за смаком.
Приготування
1. Твердий сир натріть на дрібній тертці, пересипте в глибоку миску. До нього пересипте сир. Туди ж відправте дрібно нашатковану зелену цибулю та іншу зелень, якщо така є. Чим дрібніше нарізати, тим краще.
2. Посоліть і поперчіть начинку. Якщо вам подобається копчена паприка, також можете її додати. Це за бажанням. Перемішайте все. Млинці розріжте навпіл. Далі начинені млинці потрібно обсмажити на невеликій кількості рослинної олії по 1 хвилині на кожну сторону. Подавати їх можна як гарячими, так і повністю остиглими.
Страву зручно брати із собою на роботу на перекушування. Розігрівається в мікрохвильовці без проблем. Сподобався рецепт? Тоді збережіть його на майбутнє!
Урочистий захід відвідав мер Андрій Білоусов. "Сьогодні важлива подія для спортивної спільноти нашого міста -…
На спортивному заході побував мер Андрій Білоусов. "Сьогодні зібралися разом на улюбленій мешканцями спортивній події…
23 травня у спортивному комплексі «Слобожанський» відбувся яскравий турнір з баскетболу серед дівчат 5-9 класів…
У Кам’янському у суботу, 24 травня, о 14.00 відбудеться фінал турніру з міні-футболу серед команд…
1 червня, у День захисту дітей, на Новій сцені Театру ім. Лесі Українки відбудеться відбудеться…
Поліція Дніпра розшукує 12-річного Радоміра Рассказова. 23 травня малолітній хлопець пішов з дому в Новокодацькому…