Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Млинці з сиром та цибулею

Якщо бажаєте зекономити час, рекомендуємо замісити величезну миску тіста та напекти млинців. Тепер протягом тижня можна загортати в них найрізноманітніші начинки: фарш, томлені яблука та сир із добавками. Особливо радимо приготувати останній варіант – млинці з сиром та цибулею.

Яким би рецептом млинців ви не користувалися, класичним чи оригінальним, погодьтеся, успіх такої страви, як млинці, переважно залежить від вдалої начинки. Саме про таку сьогодні й йтиметься. Щоб зробити її ще ніжнішою та повітрянішою, до сиру додайте ще один вид сиру.

Для приготування такої начинки для млинців підійде як домашній, так і твердий сир. Бажано, щоб він не був надто жирним. З зелені використовуйте зелену цибулю, але вам необов’язково обмежуватися. Петрушка з кропом теж будуть доречними.

Складові
Млинці 10 шт., Сир косломолочний 200 г, Твердий сир 100 г , Копчена паприка 0,5 ч. л., Зелена цибуля 50 г,  Сіль до смаку, Чорний перець (мелений) за смаком.

Приготування
1. Твердий сир натріть на дрібній тертці, пересипте в глибоку миску. До нього пересипте сир. Туди ж відправте дрібно нашатковану зелену цибулю та іншу зелень, якщо така є. Чим дрібніше нарізати, тим краще.

2. Посоліть і поперчіть начинку. Якщо вам подобається копчена паприка, також можете її додати. Це за бажанням. Перемішайте все. Млинці розріжте навпіл. Далі начинені млинці потрібно обсмажити на невеликій кількості рослинної олії по 1 хвилині на кожну сторону. Подавати їх можна як гарячими, так і повністю остиглими.

Страву зручно брати із собою на роботу на перекушування. Розігрівається в мікрохвильовці без проблем. Сподобався рецепт? Тоді збережіть його на майбутнє!

Олена

Recent Posts

Вони подарують вам щастя: тільки ці знаки Зодіаку стають ідеальними чоловіками

Представники чотирьох знаків Зодіаку частіше за інших можуть ставати партнерами, які дуже люблять своїх других…

33 хв. ago

До уваги кам’янчан: з’явиться новий податок, які товари здорожчають

В Україні планують запровадження податку на підсолоджену воду протягом наступних трьох років. Це нововведення призведе до підвищення…

2 години ago

Смертельна ДТП у Дніпрі: ВАЗ злетів з дороги та перекинувся

У понеділок, 8 липня, на вулиці Дніпросталівській сталася смертельна аварія. Тут перекинувся автомобіль ВАЗ. Інцидент…

2 години ago

Зниклу на Дніпропетровщині 88-річну жінку знайшли мертвою

Нагадаємо, 88-річна Любов Панасівна Рибалка вийшла з місця мешкання, що у селі Козирщина Новомосковського району,…

2 години ago

У Кам’янському по вулиці Дорожній через ремонтні роботи перекриють частину дороги

Як повідомили в департаменті ЖКГ, 9 та 10 липня проводитимуться ремонтні роботи пошкоджених елементів конструкції…

2 години ago

У Закарпатській області за наркозлочин затримали колишнього міліціонера з Дніпра

У Закарпатській області заблокували канал постачання наркотиків до регіону. Під час розслідування вдалося встановити, що…

3 години ago