Отримували мільйонні доходи: на Дніпропетровщині викрили групу наркозбувачів

Зловмисники збували наркотичні речовини шляхом закладок на території Петриківської територіальної громади та у Дніпровському районі.

2 липня працівники відділення поліції № 10 Дніпровського районного управління поліції за силової підтримки спецпризначенців провели санкціоновані обшуки за місцями проживання фігурантів. У наркоторговців вилучили підготовлений до збуту сушений канабіс, сліп-пакети з амфетаміном, рослини конопель в облаштованих теплицях, електронні ваги, пристрої для куріння, гранату із запалом, набої, банківські картки й телефони. Також у них вилучили грошові кошти, ймовірно отримані від злочинної діяльності – майже 180 тисяч гривень та понад 4 тис. доларів.

Слідчі відділення поліції відкрили кримінальні провадження за статтями 307, 309, 310, 263 Кримінального кодексу України.

За зібраними матеріалами двом фігурантам віком 38 та 43 роки слідчі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 3 липня суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави. Наразі вирішується питання про повідомлення про підозру ще 5 учасникам групи. Триває слідство.

Слідчі заходи відбулися за участі співробітників Слобожанської окружної прокуратури.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *