Пол Мескаль та Педро Паскаль сходяться в епічному двобої у трейлері “Гладіатора 2” (відео)

Після більш ніж двох десятиліть очікування на продовження культового фільму “Гладіатор”, нарешті з’явився перший трейлер другої частини історичної драми, у якому Пол Мескаль та Педро Паскаль сходяться в епічному двобої. А ще тут є Дензел Вашингтон, який просто краде всю увагу своєю харизмою.

У довгоочікуваному наступному фільмі Рідлі Скотта, який перенесе глядачів назад в епоху Римської імперії, номінант на премію “Оскар” Пол Мескаль у ролі Луція Вера, який, подібно до свого кумира дитинства Максимуса Деціма Мерідія, опиниться у боротьбі за виживання в Колізей.

Продовження зібрало зірковий акторський ансамбль разом із Педро Паскалем у ролі римського генерала Марка Акація, Джозефом Квінном у ролі імператора Каракалли, Фред Гечінгер у ролі імператора Гети, а також Конні Нільсен та Дерек Джекобі, які повторюють свої ролі з першого фільму. Ікона Голлівуду Дензел Вашингтон, за словами Скотта, грає колишнього гладіатора, який став вільною людиною й піднявся у статусі, торгуючи зброєю, кіньми та іншими товарами.

У синопсисі стрічки зазначено:

Через кілька десятиліть після подій “Гладіатора” (2000) Луцій — онук колишнього імператора Риму Марка Аврелія та син Луцілли — живе зі своєю дружиною та дитиною в Нумідії. Римські солдати на чолі з полководцем Марком Акацієм вторгаються, взявши Луція в рабство. Натхненний історією Максимуса, Луцій вирішує битися як гладіатор, протистоячи правлінню молодих імператорів Каракалли та Гети.

Прем’єра “Гладіатора 2” запланована на 22 листопада 2024 року.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *