Гороскоп на 10 липня 2024 року

Овен

Ваше просування в кар’єрі сьогодні багато в чому залежить від активної позиції й працездатності. Демонструйте свої найкращі ділові якості, рішучість і відповідальне ставлення. Овнам 10 липня складно ясно висловлюватися і відстоювати свою думку; уникайте суперечок.

Телець

Обізнані люди дадуть вам добру пораду, підкажуть якусь цікаву ідею, тому частіше дискутуйте на важливі для вас теми, обговорюйте робочі моменти, діліться своїми планами. Знайомства цього дня швидко розвиватимуться і незабаром переростуть у тісніші й ближчі стосунки.

Близнюки

Можливо, день здасться вам нудним і повільним. Доведеться займатися рутинною роботою, виконувати дрібні звичайні справи. Зірки кажуть, що Близнюкам сьогодні потрібно подбати про свій зовнішній вигляд: те, який ви маєте вигляд, вплине на ваших співрозмовників, додасть вам упевненості в собі.

Рак

Напружений і емоційно складний день. На Раків чекає неприємна розмова або ухвалення відповідального рішення. Прислухайтеся до своєї інтуїції, пам’ятайте про минулі помилки, тоді ви знайдете правильну відповідь. Імпульсивні необдумані дії 10 липня будуть контрпродуктивними, інформує Ukr.Media.

Лев

Поговоріть відверто з близькими людьми, поділіться з ними тим, що вас давно тривожить. Однак зірки радять Левам не обговорювати з колегами особисті теми або видавати їм інтимну інформацію. Енергія сьогодні на високому рівні, тому всі справи вирішуються швидко й успішно.

Діва

День вдалий і продуктивний. У вас вийде вирішити багато важливих питань, провести зустрічі і домогтися бажаних результатів. Прислухайтеся до розмов: ви можете почути якусь корисну інформацію або отримати вигідну пропозицію. У справах сім’ї необхідна ваша участь.

Терези

Завантажений справами й насичений день. Необхідно закінчити якісь побутові питання, не випустити з уваги робочі обов’язки. Не соромтеся просити підтримки в колег або рідних, вони обов’язково допоможуть. Пропозиції, зроблені Терезам сьогодні, будуть цікавими й фінансово вигідними.

Скорпіон

Уважний та інтуїтивний підхід до співрозмовників зробить переговори вдалими: Скорпіони досягнуть бажаних результатів та розташують до себе будь-якого опонента. Вивчайте тільки ту інформацію, яка стосується вашої сфери діяльності. Увечері ви отримаєте важливу звістку.

Стрілець

Сьогодні вам треба увімкнути режим економії й не відкривати гаманець зайвий раз. Є ймовірність витратити занадто багато і проробити дірку у своєму бюджеті. Відкладіть початок нових проєктів, сьогодні у вас недостатньо енергії для чогось серйозного. Увечері 10 липня влаштуйте романтичне побачення.

Козоріг

Спілкування буде пов’язане з труднощами, вам нелегко висловити свої думки або поділитися чимось сокровенним. Зірки радять більше часу провести на самоті, працювати індивідуально. Наполегливість і рішучість у справах допоможуть Козорогам просунутися в якійсь складній і відповідальній справі.

Водолій

Займаючись рутинною нудною роботою, просіть допомоги в колег або делегуйте їм частину своїх обов’язків. Гарний час, щоб поліпшити своє самопочуття, почати вести здоровий спосіб життя або за необхідності відвідати лікаря. Увечері 10 липня приділіть увагу своїй половинці, зробіть подарунок.

Риби

Сьогодні ви будете надмірно емоційні. Це завадить виважено ухвалювати рішення і зберігати спокій. Не переживайте через дрібниці: вже завтра вони перестануть мати велике значення. Рибам треба закінчити всі старі справи, звільнити місце для нових цікавих проєктів.

Margaret

Recent Posts

У Кам’янському розпочали будівництво з нуля двох сучасних укриттів (відео)

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Розпочали будівництво з нуля двох сучасних укриттів на…

1 годину ago

У Кам’янському пройде Кубок з футболу серед найменших

У Кам’янському 24-25 вересня відбудеться Кубок міста Кам'янське з футболу серед дітей 2014 року народження…

2 години ago

У Дніпрі чоловік чіплявся до жінок – і поплатився…(відео)

У Дніпрі на вулиці Калиновій в Індустріальному районі міста стався конфлікт між жінками та чоловіком,…

3 години ago

На Дніпропетровщині син забив до смерті хвору матір: що вирішив суд

До 7 років тюрми засудили криворіжця, який до смерті забив свою важкохвору матір. Вона часто…

3 години ago

Кам’янчан запрошують на зустріч із художницею

Бібліотека ім. Т.Г. Шевченка запрошує на творчу зустріч із талановитою художницею Ларисою Грецькою, яка відбудеться…

3 години ago

Під Дніпром розшукують зниклого чоловіка

Правоохоронці м. Кривий Ріг розшукують 25-річного Руслана Ковальова. З 17 вересня чоловік не виходить на…

4 години ago