У кам’янському театрі презентували репертуар осіннього фестивалю “Відлуння”

В Театрі ім. Лесі Українки презентували репертуар Міжнародного фестивалю моновистав “Відлуння”, який відбудеться на початку наступного театрального сезону з 12 по 17 вересня.
Кам’янське вперше прийматиме цей знаний у всьому світі фестиваль, а значить ми всі матимемо можливість краще пізнати жанр монотеатру, який називають вершиною камерного сценічного мистецтва.
“Актора, що виходить сам на сам із залою для глядачів, можна вважати таким, що здійснює творчий подвиг. Моновистава — видовище для театральних гурманів, спроможних уважно вслухатися у відвертості одного актора, зуміти співвіднести побачене з власними думками й захопитися духовною сміливістю актора”.
Через воєнний стан вистави закордонних учасників будуть представлені у відеоформаті на великому екрані за допомогою якісного обладнання. Актори з Ізраїлю, Польщі, Косово, Грузії, Чорногорії гратимуть вистави своєю рідною мовою. Але буде зроблено все можливе, щоб глядачам був доступний український переклад.
Квитки на вистави “Відлуння” вже у продажу!
 До речі протягом літніх місяців діятиме акція на покупку квитків на фестивальні вистави: “Третій квиток у подарунок!” та “Знижка 50% для груп від 20 осіб”. Акційні квитки можна буде купити тільки у фізичній касі.
А от онлайн на сайті нашого театру можна детально ознайомитися з кожною виставою та обрати саме ті, що хочеться подивитися.
Заходьте та вибирайте: https://teatr-kam.com/
Тел. каси: (068) 680 74 30
Замовлення квитків та довідки за тел.: (067) 638-14-09

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *