Чоловіки з Дніпропетровщині на зерновозі намагалися втекти за кордон

Зранку 9 липня прикордонники затримали групу чоловіків. Вони прямували з території України в бік молдовського кордону. Однак 23 молодиків вже затримали.

Серед них були мешканці Київської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Луганської, Черкаської, Запорізької, Чернігівської, Сумської областей. Про це повідомляє Інформатор

З’ясувалося, що в одному з Telegram-каналів чоловіки побачили оголошення про допомогу з виїздом за кордон. За “послуги” вони сплатили від 5 до 16 тисяч доларів. Зазначається, що на момент спроби втечі молодики вже сплатили повну суму на криптогаманець.

До кордону чоловіків підвіз поплічник організатора на зерновозі, а вже потім вони йшли пішки до кордону з Молдовою, де їх побачили прикордонники. На порушників склали адмінпротоколи за частиною 2 статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 332 КК України “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”. Справу розглядатиме суд.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *