Готується гаряча закуска “Цариця” буквально 20-25 хвилин.
Складові
1 середній качан цвітної капусти; 200 г волоських горіхів; 150 г сиру; 4 ст. ложки сметани; 0,5 склянки молока; 1-2 зубчики часнику; базилік, петрушка, кріп чи інша зелень; улюблені спеції, сіль; олія для змащування форми.
Приготування
1. Розбираємо капусту на суцвіття. Вони мають бути не дрібними, але й не надто великими.
2. Опускаємо суцвіття в киплячу підсолену воду і відварюємо до напівготовності (3-5 хвилин). Потім виймаємо на серветку і даємо стекти.
3. Поки капуста вариться, робимо заливку. Розмішуємо сметану з молоком до рідкої консистенції. Підсолюємо та додаємо улюблені спеції.
4. Нарізаємо зелень і додаємо її до заливки. Найкраще з вершковим смаком поєднується базилік і петрушка, але ви можете додати все, що вважаєте за потрібне.
5. Форму для запікання змащуємо олією. Викладаємо в неї відварені суцвіття цвітної капусти. Посипаємо зверху подрібненими ядрами волоського горіха.
6. Натираємо на середній тертці будь-який твердий сир.
7. Заливаємо капусту заливкою, посипаємо тертим сиром зверху. Відправляємо заготовку до духовки на 10-15 хвилин.
Як тільки сир добре розплавився, Царицю можна подавати на стіл! Хоча ця гаряча закуска готується з простих інгредієнтів, страва виходить настільки смачною і красивою, що її можна подавати на будь-яке свято!
Жителі Дніпра помітили дивного чоловіка, який розгулював вулицями міста у спідній білизні. Інцидент стався поруч…
У Кривому Розі 35-річний чоловік підірвався на боєприпасі у власному ліжку. Сусіди кажуть, почули гучний…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Маємо невтішні новини з обласного центру. У результаті…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "10 безпілотників оборонці неба знищили над Дніпропетровщиною. Масована…
Вдень 16 квітня на автошляху, що сполучає село Новомиколаївка та місто Верхівцеве Кам'янського району, сталася…
Овен 17 квітня принесе вам хвилюючі зміни у професійній сфері. День буде насичений яскравими подіями,…