“МолодьТуТ”: кар’єрне консультування для молоді Кам’янського

В рамках проекту “МолодьТуТ” регулярно проходять тренінги з кар’єрного консультування, на яких збирається активна та амбітна молодь.

Такі тренінги є чудовою можливістю для учасників та учасниць:

  • Оцінити свої сильні та слабкі сторони: за допомогою спеціальних методик та вправ вони мають змогу чітко окреслити свої таланти, навички, інтереси та цінності.
  • Дослідити різноманіття професій: фахівці проєкту “МолодьТуТ” допомагають їм розібратися у сучасному ринку праці, ознайомити з актуальними та перспективними професіями.
  • Скласти план розвитку кар’єри: на основі самоаналізу та дослідження професійної сфери кожен має змогу сформувати власний план дій, який допоможе досягти поставлених цілей.
  • Навчитися правильно презентувати себе: фахівці діляться секретами успішного проходження співбесіди, навчають, як правильно скласти резюме та налагодити нетворкінг.

Атмосфера на тренінгах завжди є надзвичайно позитивною та комфортною!

Учасники та учасниці активно спілкуються, діляться своїм досвідом та думками, ставлять запитання та отримують вичерпні відповіді.

Щира вдячність всім, хто долучається до тренінгів!

Є впевненість, що знання та навички, отримані у цьому напрямку, допомагають учасникам та учасницям зробити правильний вибір у питаннях кар’єри та досягти успіху у житті!

“МолодьТуТ” – це шанс розкрити свій потенціал та збудувати успішну кар’єру!

Проєкт «МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді» втілюється в межах програми Мріємо та діємо, що впроваджується за фінансової підтримки USAID та виконується IREX. Партнер реалізації проєкту – ГО “Молодіжна Платформа”

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *