Двоє чоловіків із Дніпропетровської області серійно підпалювали квартири

12 липня в під’їзді однієї з багатоповерхівок Хортицького району у Запоріжжі двоє чоловіків підпалили двері квартири. Виявилося, що це жителі 33 та 38 років Дніпропетровської області. Зловмисники приймали замовлення в Telegram-каналі. А весь процес знімали на камери мобільних телефонів.

Ба більше, чоловіки вже мають конфлікт із законом. Про це пише Інформатор з посиланням на публікацію ГУНП у Запорізькій області.

Жителів Дніпропетровської області затримали під час здійснення чергового злочину. При собі у них була сумка з шинами та запалювальною сумішшю, які використовували для підпалу дверей приватних помешкань. Чоловікам повідомили про підозру у скоєнні злочинів за 2 частиною 194 статті (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Тепер їм загрожує до 10 років тюрми.

Підозрюваним суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Слідчі дії тривають, поліцейські встановлюють причетність фігурантів до інших аналогічних злочинів та їхніх можливих спільників.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *