У Кам’янському дільничні офіцери поліції прозвітували перед громадянами про виконану роботу

На зустрічах правоохоронці допомагають розв’язати питання, які турбують людей, звітують про свою діяльність.
Дільничні офіцери поліції Кам’янського РУП та підпорядкованих відділень поліції № 1, 2 на зустрічах з громадянами підбили підсумки роботи за 6 місяців 2024 року, доповіли про стан криміногенної обстановки на території обслуговування та в місті.
За звітний період дільничні офіцери поліції зафіксували 2318 адміністративних правопорушень. Також правоохоронці проводять перевірку торговельних закладів з метою недопущення продажу алкогольних та тютюнових виробів, які реалізовуються без дозвільних документів на торгівлю та марок акцизного податку.
Правоохоронцями приділяється увага і профілактиці злочинності. Зокрема, систематично проводяться бесіди про недопущення протиправної поведінки та вчинення повторних правопорушень.
Під час зустрічі поліцейські надали людям поради, як уберегтися від крадіїв та не потрапити на гачок шахраїв. Нагадали контакти екстрених служб і куди необхідно звертатися у разі необхідності. Також закликали громадян не ігнорувати сигнали «Повітряна тривога» та не порушувати комендантську годину.
Наприкінці зустрічі дільничні офіцери поліції вислухали проблемні питання громадян та обговорили шляхи їх вирішення.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *